Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Sy Ferrières

Le Bonheur

België Belgische Ardennen Sy Ferrières

Le Bonheur is fraai gelegen in het Belgische plaatsje Sy-Ferrières, in de Ardennen, ca. 40km onder Luik. Het knusse hotel, aan de oevers van de Ourthe, is gevestigd in een eeuwenoude boerderij:

een kleinschalig hotelcomplex bevindt zich in de tuin met boomgaard. Op de benedenverdieping van de boerderij vindt u een café-restaurant met open haard, op de bovenverdieping is er een groepsaccommodatie (geschikt voor 8 tot 14 personen). Vanuit het restaurant heeft u uitzicht op de rivier. Op het tuinterras is het ook heerlijk relaxen met de kabbelende Ourthe op de achtergrond. De kamers van Le Bonheur zijn gevestigd in het aparte hotelgebouw. Zij zijn netjes ingericht en beschikken over een badkamer met douche en toilet en wireless internet toegang. De hotelkamers hebben ieder een eigen toegang naar de grote tuin/boomgaard. De omgeving van Le Bonheur is prachtig. Het hotel bevindt zich in een kom van de Ourthe vallei, in een beschermd natuurgebied. Wandel-, fiets- en kanoroutes voeren u door de eindeloze bossen van de Ardennen. Voor de avonturiers zijn er diverse klimwanden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 113,50

Hotel Restaurant De La Gare

Luxemburg Luxemburg Sy Ferrières

Hotel Restaurant de La Gare ligt in het dorpje Sy in de vallei van de rivier de Ourthe in België. Dit familiehotel biedt 7 comfortabele kamers waarvan er 5 een aparte woonkamer

hebben. Vooral voor de natuurliefhebber is dit hotel ideaal. Zo kunt u vanaf hier speciale mountainbikeroutes volgen of een mooie boswandeling maken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

La Paresse

Luxemburg Luxemburg Sy Ferrières

La Paresse is een sfeervol hotel in de Belgische Ardennen tussen de plaatsjes Sy en Vieuxville. Dit hotel ligt in een oase van rust, omringd door bossen, weilanden en de rivier de

Ourthe. Laat u verassen door de kookkunsten van de gastheer en de gastvrijheid midden in de natuurpracht van de Ardennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen