Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Luxemburg Findel Airport

Hotel Ibis Luxembourg Aeroport

Luxemburg Luxemburg Luxemburg Findel Airport

Hotel Ibis Luxembourg Aeroport is gelegen in het plaatsje Findel nabij de luchthaven van Luxemburg, dichtbij het centrum van Luxemburg stad. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en terras. De kamers

zijn allen voorzien van airco, bad en aparte douche, föhn, tv en een kluisje. Bent u op stap met de kids? Er zijn familiekamers aanwezig waarin twee volwassenen en twee kinderen kunnen verblijven. Dit hotel is het prima vertrekpunt voor een ontdekkingstocht door het prachtige Luxemburg. Geniet van de prachtige natuur van het Groothertogdom met haar diepe bossen. Of bezoek Luxemburg stad. In deze vestingstad vindt u gezellige restaurants, bars en vele goede en luxe shopmogelijkheden. Ook de Kazematten, een ondergronds gangenstelsel uit de 18e eeuw, zijn een bezoekje meer dan waard!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 118,00