Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mercure  Kikuoka
Geef uw mening

Hotel Mercure Kikuoka

Mercure Hotel Kikuoka is een luxe hotel in Luxemburg-Canach. Het hotel is prachtig gelegen op het golfterrein de Kikuoka Golf & Country Club, te midden van een natuurgebied. U bevindt zich hier

op 20 autominuten van het centrum van Luxemburg. Het hotel beschikt over een zwembad, sauna, jacuzzi, fitness en fietsverhuur. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig en in de lobby is draadloos internet. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 18-holes golfbaan. De kamers van Mercure Hotel Kikuoka beschikken over televisie, telefoon, minibar, kluis, draadloos internet en badkamer met bad, toilet en föhn. Vanuit Mercure Hotel Kikuoka kunt u gemakkelijk het Groothertogdom Luxemburg verkennen. Op 18km afstand ligt Luxemburg-stad, een vestingstad omgeven door rotsen en bekend vanwege de financiële instellingen, historische bastions en gezellige winkelstraten in de oude binnenstad. Ten oosten van Canach kunt u de Luxemburgse wijnroute volgen, die u langs idyllische plaatsjes en proeverijen voert. De vlakbij gelegen Moezeldorpen, Wormeldange en Ehnen, zijn een bezoekje zeker waard.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Mercure Kikuoka in Luxemburg Canach, Luxemburg
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 118,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Mercure Hotel Kikuoka is een luxe hotel in Luxemburg-Canach. Het hotel is prachtig gelegen op het golfterrein de Kikuoka Golf & Country Club, te midden van een natuurgebied. U bevindt zich hier op 20 autominuten van het centrum van Luxemburg. Het hotel beschikt over een zwembad, sauna, jacuzzi, fitness en fietsverhuur. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig en in de lobby is draadloos internet. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 18-holes golfbaan. De kamers van Mercure Hotel Kikuoka beschikken over televisie, telefoon, minibar, kluis, draadloos internet en badkamer met bad, toilet en föhn. Vanuit Mercure Hotel Kikuoka kunt u gemakkelijk het Groothertogdom Luxemburg verkennen. Op 18km afstand ligt Luxemburg-stad, een vestingstad omgeven door rotsen en bekend vanwege de financiële instellingen, historische bastions en gezellige winkelstraten in de oude binnenstad. Ten oosten van Canach kunt u de Luxemburgse wijnroute volgen, die u langs idyllische plaatsjes en proeverijen voert. De vlakbij gelegen Moezeldorpen, Wormeldange en Ehnen, zijn een bezoekje zeker waard.
 Lees meer bij Weekendjeweg