Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)
Plaatsen
Hotton (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Hotton

Espinette

Luxemburg Luxemburg Hotton

Het kleinschalige vakantiepark L‘Espinette ligt aan een bosrand in de Ardennen; in het dal van de rivier de Ourthe in het plaatsje Ny/Hotton. Geniet van de faciliteiten als het buitenzwembad.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

La Besace

Luxemburg Luxemburg Hotton

Hotel La Besace ligt in de prachtige vallei van de Ourthe, in de plaats Hotton in België. Het gastronomische hotel heeft als een van de weinige in België een Bib-Hotel kwalificatie in

de Michelingids, wat inhoudt dat het hotel-restaurant een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft. Proef van het lekkers in het voortreffelijke restaurant en ontdek de bijzondere natuur van de Belgische Ardennen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen