Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)
Plaatsen
Consdorf (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Consdorf

Moulin De Consdorf

Luxemburg Klein Zwitserland Consdorf

Hotel Le Moulin de Consdorf ligt in het Luxemburgse Consdorf. U verblijft hier in een oase van rust en midden in de prachtige natuur! Geniet van de bosrijke omgeving en laat u

verrassen door het gastronomische restaurant. Met volop wandel- en fietsmogelijkheden bent u verzekerd van een heerlijk verblijf in Luxemburgs Klein Zwitserland! Het kleinschalige hotel, gevestigd in een oude watermolen, beschikt over 11 eenvoudige hotelkamers. In 5 kamers vindt u een televisie. In de badkamer heeft u een douche, bad en toilet ter beschikking. Het is ook mogelijk om gratis gebruik te maken van een internetverbinding. Informeer hierover bij de receptie van het hotel. Na een verfrissende nachtrust geniet u van een lekker ontbijt in het restaurant van het hotel. Verras uw smaakpupillen met een lunch in de brasserie en geniet ‘s avonds van gastronomische menu's uit de keuken. Proef bijvoorbeeld de verse forel uit eigen vijver en kies een passende wijn van de uitgebreide wijnkaart! Het gebied rondom Consdorf is veelzijdig en verrassend. De vele goed onderhouden wandel- en fietsroutes leiden u naar indrukwekkende uitzichtpunten waar u kijkt over zowel het Sauertal als het Mullertal. Bekijk de prachtige rotsen en ontdek de grotten die u langs uw route tegen komt. Een van de belangrijkste grotten is de Kuelscheier, die u zeker niet moet overslaan. Bekijk in Consdorf de oude kerk uit de 18e eeuw, met een mooi altaar en standbeeld van St. Barholomee. Consdorf ligt niet ver van het Duits Luxemburgs Natuurpark verwijderd, een park dat deel uitmaakt van de uitlopers van de Ardennen. Breng een bezoek aan Echternach, de oudste stad van Luxemburg. U vindt hier ondermeer indrukwekkende abdijgebouwen, romantische nauwe straatjes en een schilderachtig stadscentrum. In het zuiden van de stad vindt u de restanten van een Romeinse villa, zeker een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 3.3/5 (3 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Le Moulin De Consdorf

Luxemburg Luxemburg Consdorf

Hotel Le Moulin de Consdorf ligt in het Luxemburgse Consdorf. U verblijft hier in een oase van rust en midden in de prachtige natuur! Geniet van de bosrijke omgeving en laat u

verrassen door het gastronomische restaurant. Met volop wandel- en fietsmogelijkheden bent u verzekerd van een heerlijk verblijf in Luxemburgs Klein Zwitserland!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen