Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bomal Sur Ourthe

Dennenheuvel

Luxemburg Luxemburg Bomal sur Ourthe

In het resort Dennenheuvel geniet u van een prachtige combinatie van wellness, gastronomie, een natuurlijke omgeving en smaakvol ingerichte kamers. Dennenheuvel ligt aan de rand van Bomal-sur-Ourthe bij Durbuy, te midden van

een prachtig park. Dit vakantiecomplex biedt vele recreatiefaciliteiten. U kunt verschillende buitenactiviteiten ondernemen, zoals kajakken, raften en paardrijden. In het wellness center kunt u ontspannen met een heerlijke massage.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen