Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Luxemburg (222)
Plaatsen
Bastogne (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Bastogne

Collin

Luxemburg Ardennen Bastogne

Hotel Collin ligt in het centrum van Bastogne, gelegen in de Belgische Ardennen. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels, bezienswaardigheden en musea. Hotel Collin beschikt over 16 kamers die zijn voorzien van

een televisie, telefoon, minibar, draadloos internet en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. In het hotel kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, een lunch en een diner. Café 1900 is het bijbehorende restaurant waar u kunt genieten van lekkere regionale specialiteiten en variërende seizoensgerechten. In 1996 opende Café 1900 zijn deuren en het kan nu gerekend worden tot een van de beste restaurants op de gezellige Place Mac Auliffe. Bastogne wordt in Nederland soms nog Bastenaken genoemd. Historische bezienswaardigheden en het winkelen staan in Bastogne centraal. Deze stad schrijft geschiedenis als ‘Nuts City'. In Bastogne vond tijdens de Tweede Wereldoorlog het Ardennenoffensief plaats. Hierdoor zijn er talloze bezienswaardigheden in de stad te vinden. Bezoek bijvoorbeeld eens het Bastogne Historical Center. Dit is het belangrijkste museum waar u deze belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis kunt zien. Dit museum is op de Mardasson heuvel waar ook een monument, een vijfpuntige ster, te vinden is als herdenking aan het Ardennenoffensief. Naast deze bezienswaardigheden kunt u ook goed winkelen in Bastogne. In het centrum zijn 300 winkels te vinden die zelfs op zondagen open zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Collin

Luxemburg Luxemburg Bastogne

Hotel Collin ligt in het centrum van Bastogne, gelegen in de Belgische Ardennen. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels, bezienswaardigheden en musea.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen