Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Moulin de Consdorf
Geef uw mening

Moulin De Consdorf

Hotel Le Moulin de Consdorf ligt in het Luxemburgse Consdorf. U verblijft hier in een oase van rust en midden in de prachtige natuur! Geniet van de bosrijke omgeving en laat u

verrassen door het gastronomische restaurant. Met volop wandel- en fietsmogelijkheden bent u verzekerd van een heerlijk verblijf in Luxemburgs Klein Zwitserland! Het kleinschalige hotel, gevestigd in een oude watermolen, beschikt over 11 eenvoudige hotelkamers. In 5 kamers vindt u een televisie. In de badkamer heeft u een douche, bad en toilet ter beschikking. Het is ook mogelijk om gratis gebruik te maken van een internetverbinding. Informeer hierover bij de receptie van het hotel. Na een verfrissende nachtrust geniet u van een lekker ontbijt in het restaurant van het hotel. Verras uw smaakpupillen met een lunch in de brasserie en geniet ‘s avonds van gastronomische menu's uit de keuken. Proef bijvoorbeeld de verse forel uit eigen vijver en kies een passende wijn van de uitgebreide wijnkaart! Het gebied rondom Consdorf is veelzijdig en verrassend. De vele goed onderhouden wandel- en fietsroutes leiden u naar indrukwekkende uitzichtpunten waar u kijkt over zowel het Sauertal als het Mullertal. Bekijk de prachtige rotsen en ontdek de grotten die u langs uw route tegen komt. Een van de belangrijkste grotten is de Kuelscheier, die u zeker niet moet overslaan. Bekijk in Consdorf de oude kerk uit de 18e eeuw, met een mooi altaar en standbeeld van St. Barholomee. Consdorf ligt niet ver van het Duits Luxemburgs Natuurpark verwijderd, een park dat deel uitmaakt van de uitlopers van de Ardennen. Breng een bezoek aan Echternach, de oudste stad van Luxemburg. U vindt hier ondermeer indrukwekkende abdijgebouwen, romantische nauwe straatjes en een schilderachtig stadscentrum. In het zuiden van de stad vindt u de restanten van een Romeinse villa, zeker een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Moulin De Consdorf in Consdorf, Klein Zwitserland, Luxemburg.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Hotel Le Moulin de Consdorf ligt in het Luxemburgse Consdorf. U verblijft hier in een oase van rust en midden in de prachtige natuur! Geniet van de bosrijke omgeving en laat u verrassen door het gastronomische restaurant. Met volop wandel- en fietsmogelijkheden bent u verzekerd van een heerlijk verblijf in Luxemburgs Klein Zwitserland! Het kleinschalige hotel, gevestigd in een oude watermolen, beschikt over 11 eenvoudige hotelkamers. In 5 kamers vindt u een televisie. In de badkamer heeft u een douche, bad en toilet ter beschikking. Het is ook mogelijk om gratis gebruik te maken van een internetverbinding. Informeer hierover bij de receptie van het hotel. Na een verfrissende nachtrust geniet u van een lekker ontbijt in het restaurant van het hotel. Verras uw smaakpupillen met een lunch in de brasserie en geniet ‘s avonds van gastronomische menu's uit de keuken. Proef bijvoorbeeld de verse forel uit eigen vijver en kies een passende wijn van de uitgebreide wijnkaart! Het gebied rondom Consdorf is veelzijdig en verrassend. De vele goed onderhouden wandel- en fietsroutes leiden u naar indrukwekkende uitzichtpunten waar u kijkt over zowel het Sauertal als het Mullertal. Bekijk de prachtige rotsen en ontdek de grotten die u langs uw route tegen komt. Een van de belangrijkste grotten is de Kuelscheier, die u zeker niet moet overslaan. Bekijk in Consdorf de oude kerk uit de 18e eeuw, met een mooi altaar en standbeeld van St. Barholomee. Consdorf ligt niet ver van het Duits Luxemburgs Natuurpark verwijderd, een park dat deel uitmaakt van de uitlopers van de Ardennen. Breng een bezoek aan Echternach, de oudste stad van Luxemburg. U vindt hier ondermeer indrukwekkende abdijgebouwen, romantische nauwe straatjes en een schilderachtig stadscentrum. In het zuiden van de stad vindt u de restanten van een Romeinse villa, zeker een aanrader!