Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Clervaux (1)
Plaatsen
Urspelt (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Urspelt

Château D'Urspelt

Luxemburg Clervaux Urspelt

In dit sprookjesachtige kasteelhotel, in het heuvellandschap van Luxemburg, waant u zich als jonkvrouw en jonkheer. Met veel liefde en geduld heeft de familie Lodomez dit prachtige 18e eeuws bouwwerk gerenoveerd en

ingericht. Het kasteel ligt feeeriek in het lieflijke heuvellandschap. Vanuit de torenkamer kunt u het kleurrijke landschap overzien en de drukte van alledag even vergeten. Nieuwe ideeen komen op na een lange wandeling of een bezoek aan het historische Clervaux (3km). Urspelt zelf is een piepklein dorp waar iedere gast nog enthousiast wordt begroet en men graag over de mooiste plekjes van de regio vertelt. Voor het echte relaxen kunt u ook een van de twee wellnessruimtes bezoeken. Er is een sauna, whirlpool, zonnebank, hammam en een 10-persoonsjacuzzi. In de omgeving zijn uitstekende restaurants.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 158,00