Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Ardennen (236)
Plaatsen
NY (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in NY

Groepsaccommodatie ESPINETTE ADVENTURE

Luxemburg Ardennen NY

Locatie

Espinette Adventure de uitvalsbasis voor adventure activiteiten. U loopt zo het bos in en in de buurt zijn er allerlei adventure activiteiten. Zo is er het stadje Hotton (5 km) met zijn

grotten van 1001 nachten, Durbuy ligt op 15 km. Espinette Adventure is gelegen op bungalowpark L'Espinette B-6990/1. Het is vooral geschikt als groepsaccommodatie voor schoolklassen en sportverenigingen.

Uw Woning

470 m². B.G.: grote (eet)zaal met bar, zithoek en terras. Professioneel uitgeruste keuken met 8 kookplaten, oven, koeling, diepvries en aparte afwaskeuken. 1e Etage: 2 slaapzalen met elk 8 stapelbedden aansluitend voldoende douches en toiletten; 2 slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden aansluitend badkamer met douche en toilet.

Extra's

Er kan gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van bungalowpark L'Espinette. Bent u met meer dan 36 personen dan is het mogelijk tegen speciale tarieven bungalows te huren in L'Espinette.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen