Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Esprit Sain
Geef uw mening

Esprit Sain

Het charmante hotel L'Esprit Sain ligt in het centrum van Malmedy aan de voet van de Hoge Venen. Geniet in de streek rond Luik van de prachtige natuur, onderneem buitenactiviteiten en bezoek

de pittoreske dorpen in de streek. De 11 comfortabel ingerichte hotelkamers van L'Esprit Sain in Malmedy zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. Begin uw dag in de Belgische Ardennen met een smakelijk ontbijtbuffet. In het hotel-restaurant van L'Esprit Sain worden met verse en gezonde ingrediënten de heerlijkste gerechten op tafel gezet. Geniet tijdens het diner van de bijzondere gerechten en het uitzicht op de Place de Rome in Malmedy. Geniet van de vriendelijke sfeer van het comfortabele hotel L'Esprit Sain. U bevindt zich in het centrum van het schilderachtige Malmedy in België. Bewonder de prachtige kathedraal van Malmedy en bewonder de collectie bij de expositie in het voormalige klooster. Het mooie landschap aan de voet van de Hoge Venen leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten of verken de Waalse stad Luik. Hotel L'Esprit Sain ligt tevens nabij het bekende racecircuit Spa-Francorchamps. Bezoek dit parcours voor een geweldig dagje uit.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Esprit Sain in Malmedy, Ardennen, Luxemburg.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Het charmante hotel L'Esprit Sain ligt in het centrum van Malmedy aan de voet van de Hoge Venen. Geniet in de streek rond Luik van de prachtige natuur, onderneem buitenactiviteiten en bezoek de pittoreske dorpen in de streek. De 11 comfortabel ingerichte hotelkamers van L'Esprit Sain in Malmedy zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met een bad en/of douche en een toilet. Begin uw dag in de Belgische Ardennen met een smakelijk ontbijtbuffet. In het hotel-restaurant van L'Esprit Sain worden met verse en gezonde ingrediënten de heerlijkste gerechten op tafel gezet. Geniet tijdens het diner van de bijzondere gerechten en het uitzicht op de Place de Rome in Malmedy. Geniet van de vriendelijke sfeer van het comfortabele hotel L'Esprit Sain. U bevindt zich in het centrum van het schilderachtige Malmedy in België. Bewonder de prachtige kathedraal van Malmedy en bewonder de collectie bij de expositie in het voormalige klooster. Het mooie landschap aan de voet van de Hoge Venen leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten of verken de Waalse stad Luik. Hotel L'Esprit Sain ligt tevens nabij het bekende racecircuit Spa-Francorchamps. Bezoek dit parcours voor een geweldig dagje uit.