Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Ardennen (236)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in HOUDR?MONT

Groepsaccommodatie LES ARPENTS VERTS

Luxemburg Ardennen HOUDR?MONT

Locatie

Deze functioneel ingerichte woning Les Arpents Verts in Houdr?mont is geschikt voor 66 personen. Hier kunt u dus terecht voor uw familiefeestje of reunie. Het dorpje Houdr?mont, maakt deel uit van de

gemeente Gedinne en ligt 25 km ten noordwesten van Boullion. Boullion is een gezellig stadje aan de Semois met een geschiedenis die terug gaat naar de tijd van de kruisvaarders in de middeleeuwen. Geniet van de uitstekende restaurants en de prachtige natuur. Gedinne ligt temidden van de wouden van de Naamse Ardennen. U kunt hier urenlang lopen of fietsen zonder iemand tegen te komen. Een prima uitvalsbasis voor culturele en sportieve activiteiten. met verscheidene sportactiviteiten: kajak op de Semois, wandeltochten, paardrijden, enz. Les Arpents Verts is uitermate geschikt voor bijeenkomsten en biedt vele mogelijkheden.

Uw woning

510 m?: Zitkamer. Eetkamer met bar. Professionele keuken met 8 kookplaten, 2 ovens, magnetron en afwasmachine. Kleine zitruimte met ktv en video. Ruim terras met barbecue en tuinmeubelen. 1e Etage: Slaapzaal met 3 stapelbedden, 3 ??npers. bedden en 3 wastafels; 2e slaapzaal met 4 stapelbedden en 2 wastafels; 3e slaapkamer met 4 stapelbedden, 1 ??npers. bed en 3 wastafels. Doucheruimte met 3 douchecabines. Toiletruimte met 3 toiletten; 2e toiletruimte met 1 toilet en 1 urinoir. 2e Etage: 3 slaapkamers met ieder 1 stapelbed, 2 ??npers. bedden en wastafel. 2e Doucheruimte met 2 douchecabines. 3e Toiletruimte met 2 toiletten; 4e toiletruimte met 2 toiletten en 2 urinoirs. Bijgebouw via overdekte loopbrug. 1e Etage: 2 slaapkamers met elk 3 stapelbedden, 1 ??npers. bed en 2 wastafels; 9e slaapkamer met 3 stapelbedden en 2 wastafels; 10e en 11e slaapkamer met elk 1stapelbed, 2 ??npers. bedden en 2 wastafels. 3 Douchecabines en 3 toiletten .

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen