Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Luxemburg (460)
Regio's
Ardennen (236)
Plaatsen
HAZEILLES (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in HAZEILLES

Vakantiehuis AU GROS TILLEUL

Luxemburg Ardennen HAZEILLES

Uw woning

350 m², entree met vestibule en aparte toilet, enorme woonkamer met zithoek, tv, eethoek, open keuken met 8 kookplaten, professionele koeling, magnetron en afwasmachine, aparte eetzaal tevens seminiarieruimte en mezzanine.

Via de eiken trap komt u op de etage in een royale hal met twee slaapkamers elk met 1 tweepers. bed en 1 eenpers. bed, 3e slaapkamer met een tweepers. bed, badkamers met douche en dubbele wastafel, 2e badkamer met douche en wastafel. Het linkerdeel van de woning heeft eveneens een entree met garderobe en toilet, woonkamertje met eethoek, zithoek en keukentje met 4 kookplaten, 3e badkamer met douche en wastafel en het trappenhuis naar de etage. 1e Etage, 3e toilet en 4e badkamer met douche, dubbele wastafel, 4e en 5e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 eenpers. bed, 6e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e Etage: 7e slaapkamer met 2 eenpers. bedden. Tuin met enorm grasveld, tuinmeubels en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen