Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Veneto (4)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Venezia Mogliano

Hotel Style

Italië Veneto Venezia Mogliano

Dit in 2005 gerenoveerde hotel van de betere middenklasse heeft 2 gebouwen met 3 en 4 verdiepingen met in totaal 38 kamers, waarvan 3 geschikt voor minder validen. Dit van airconditioning voorziene

gebouw heeft een ontvangsthal met receptie, hotelkluis en lift. Er zijn ook een café, een minimarkt, een bar, een pub en een tv-lounge. Ook biedt het hotel een internetaansluiting, een ontbijtruimte, restaurant, room- en wasservice en een medische dienst. Parkeerplaatsen en een parkeergarage zijn eveneens aanwezig (tegen betaling). Ook beschikt het hotel over een fietsenkelder.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen