Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Umbrië (27)
Plaatsen
TORGIANO (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in TORGIANO

Vakantieboerderij VERDE UMBRIA

Italië Umbrië TORGIANO

Locatie

Daar waar de rivier de Tiber nog een stroompje is, ligt Torgiano in haar vlakke dal, 15 km zuidelijk van Perugia. Glooiend vruchtbare akkergronden onderbroken door heuvelachtig boslandschap en authentiek middeleeuwse stadjes

en dorpen vormen het afwissellende decor tijdens uw vakantie. U bewoont één van de appartementen op deze ruim opgezette boerenhoeve en maakt gebruik van het gemeenschappelijke zwembad.

Uw woning

Type A: 4 pers., 55 m², B.G., huiskamer met bank (tevens tweepers. bedbank), ktv (alleen Italiaanse zenders) en toegang naar terras met magnifiek uitzicht. Open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat en eethoek. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, toilet, bidet en wastafel. Terrasje met tafel en stoelen. Een heerlijke woning op een prachtige stek.

Extra's

Het gemeenschappelijke zwembad (6 x 14 m) is van 24 april tot 09 oktober geopend. De barbecue, de tafeltennistafel, het voetbalspel en een wasmachine zijn er voor gezamenlijk en gratis 3 x gebruik. Enkele mountainbikes bij beschikbaarheid, tegen betaling.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen