Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)
Plaatsen
Siena (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Siena

Hotel Sangallo Park

Italië Toscane Siena

Het moderne Sangallo Park Hotel ligt op een heuvel, op 40 minuten lopen van het centrum van de prachtige oude stad Sienna. Sienna wordt gedominnerd door het majestueuze silhouet van de Duomo.

Geniet van het Italiaanse levensritme, slenter door de nauwe straatjes, bekijk de historische panden - u waant zich in de Middeleeuwen. Bezichtig ook de mooie gebouwen zoals het Palazzo Pubblico, San Domenico en natuurlijk de Dom zelf. Of trek erop uit in de omgeving. Omliggende oude plaatsjes zoals San Gimignano, San Minato en Arezzo zijn zeker een bezoek waard. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en comfortabele kamers. Kortom, een heerlijke bestemming waar cultuur en relaxen hand in hand gaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Minerva

Italië Toscane Siena

Hotel Minerva is midden in het historisch centrum van Siena gesitueerd. Dit hotel straalt een unieke sfeer uit. Vanuit de hotelkamers heeft u een prachtig uitzicht over de hele stad.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen