Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in PIETRASANTA

Villa BIANCA

Italië Toscane PIETRASANTA

Locatie

De villa Bianca bevindt zich op 3 km van Marina di Pietrasanta, een plaats gekenmerkt door haar natuurlijke schoonheid. Pietrasanta, gelegen tussen het pad Aurelia en de Apuaanse Alpen met hun bergen

van marmer, is een ideale plek voor natuurliefhebbers. In de omgeving van uw vakantiewoning vindt u zee, strand, dennenbossen en bergen. Het uitgestrekte strand strekt zich uit over bijna 5 km; op sommige plaatsen is het tot 200 m breed. De zee bij het strand is ondiep en het strand is zo breed dat iedereen, ook in het hoogseizoen, hier genoeg ruimte kan vinden. Tussen Fiumetto en Forte dei Marmi bevindt zich het park van Versiliana. In het uitgestrekte en dichte dennenbos worden 's zomers hoogwaardige culturele programma's georganiseerd (proza, ballet, muziek, film en cabaret). In het natuurpark kunt u leuke uitstappen te voet of te paard maken. Enkele kilometers verder vindt u Cinque Terre. U heeft veel mogelijkheden om diverse tochten te organiseren. U zult zich niet vervelen! Bijzonder mooi is fietsen van Forte dei Marmi naar Viareggio; er is een comfortabel fietspad langs de kust. Uw vakantiewoning staat op slechts 1 km afstand van de zee en van het centrum met diensten en winkels. Het vakantiehuis beschikt over een ruime omheinde tuin met overdekte parkeerplaats, waar pijnbomen zorgen voor een natuurlijke schaduw. Villa Bianca is modern en functioneel ingericht en bevindt zich in een woonwijk van Marina di Pietrasanta.

Uw woning

70m². Ingang naar woonkamer met zitbank, eettafel met stoelen en TV. Aparte keuken met vier kookplaten, percolator, elektrische oven en afwasmachine. Badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. 1e Etage: Slaapkamer met 2 éénpers. bedden en toegang tot terras; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed en toegang tot terras; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 2e badkamer met ligbad, wastafel, bidet, toilet en wasmachine. In de tuin eettafel met stoelen en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CASA MARGHERITA

Italië Toscane PIETRASANTA

Locatie

Het vakantiehuis Casa Margherita bevindt zich op 3 km van Marina di Pietrasanta, een plaats gekenmerkt door haar natuurlijke schoonheid. Pietrasanta, gelegen tussen het pad Aurelia en de Apuaanse Alpen met

hun bergen van marmer, is een ideale plek voor natuurliefhebbers. In de omgeving van uw vakantiewoning vindt u zee, strand, dennenbossen en bergen. Het uitgestrekte strand strekt zich uit over bijna 5 km; op sommige plaatsen is het tot 200 m breed. De zee bij het strand is ondiep en het strand is zo breed dat iedereen, ook in het hoogseizoen, hier genoeg ruimte kan vinden. Tussen Fiumetto en Forte dei Marmi bevindt zich het park van Versiliana. In het uitgestrekte en dichte dennenbos worden 's zomers hoogwaardige culturele programma's georganiseerd (proza, ballet, muziek, film en cabaret). In het natuurpark kunt u leuke uitstappen te voet of te paard maken. Enkele kilometers verder vindt u Cinque Terre. U heeft veel mogelijkheden om diverse tochten te organiseren. U zult zich niet vervelen! Uw vakantiewoning is aan één kant geschakeld, maar u heeft een aparte ingang en eigen tuin. De eigenaren wonen dichtbij, maar uw privacy is gewaarborgd. De grote buitenruimte biedt u de mogelijkheid om buiten te eten. Vakantiehuis Casa Margherita is functioneel ingericht en staat in een woonwijk van Pietrasanta.

Uw woning

90 m². Ingang tot open keuken met 4 kookplaten, percolator, elektrische oven, koelkast me vriesvak, afwasmachine en eethoek. Woonkamer met zitbanken en ktv. Enkele treden naar badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 2 éénpers bedden; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Onderhouden tuin. Arcade met tuinmeubilair en barbecue.

Extra's

Automatische deur, wasmachine in een gemeenschappelijke ruimte met de eigenaars.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CASA MAGNOLIA

Italië Toscane PIETRASANTA

Locatie

Het vakantiehuis Casa Magnolia bevindt zich op 2,5 km van Marina di Pietrasanta, een plaats gekenmerkt door haar natuurlijke schoonheid. Pietrasanta, gelegen tussen het pad Aurelia en de Apuaanse Alpen met hun

bergen van marmer, is een ideale plek voor natuurliefhebbers. In de omgeving van uw vakantiewoning vindt u zee, strand, dennenbossen en bergen. Het uitgestrekte strand strekt zich uit over bijna 5 km; op sommige plaatsen is het tot 200 m breed. De zee bij het strand is ondiep en het strand is zo breed dat iedereen, ook in het hoogseizoen, hier genoeg ruimte kan vinden. Tussen Fiumetto en Forte dei Marmi bevindt zich het park van Versiliana. In het uitgestrekte en dichte dennenbos worden 's zomers hoogwaardige culturele programma's georganiseerd (proza, ballet, muziek, film en cabaret). In het natuurpark kunt u leuke uitstappen te voet of te paard maken. Enkele kilometers verder vindt u Cinque Terre. U heeft veel mogelijkheden om diverse tochten te organiseren. U zult zich niet vervelen! Uw vakantiewoning is gelegen in een woonwijk van Pietrasanta. In de ruime en goed onderhouden tuin staan 3 vrijstaande huizen, elk met eigen buitenruimte. In één van deze huizen wonen de eigenaren (echtpaar) die uw privacy respecteren. De tuin van vakantiehuis Casa Magnolia is omheind en u beschikt over een aparte ingang en parkeerplaats voor auto.

Uw woning

Type A, Alessia, 3 pers., 40 m². Woonkamer met zitbank en eethoek. Open keuken met 4 kookplaten, percolator en koelkast met vriesvak. Slaapkamer met 1 éénpers. bed; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Patio met tuinmeubilair, kookplaat en spoelbak. Tuin.

Extra's

Gemeenschappelijke wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CASA GIADA

Italië Toscane PIETRASANTA

Locatie

Het vakantiehuis Casa Giada bevindt zich op 3 km van Marina di Pietrasanta, een plaats gekenmerkt door haar natuurlijke schoonheid. Pietrasanta, gelegen tussen het pad Aurelia en de Apuaanse Alpen met

hun bergen van marmer, is een ideale plek voor natuurliefhebbers. In de omgeving van uw vakantiewoning vindt u zee, strand, dennenbossen en bergen. Het uitgestrekte strand strekt zich uit over bijna 5 km; op sommige plaatsen is het tot 200 m breed. De zee bij het strand is ondiep en het strand is zo breed dat iedereen, ook in het hoogseizoen, hier genoeg ruimte kan vinden. Tussen Fiumetto en Forte dei Marmi bevindt zich het park van Versiliana. In het uitgestrekte en dichte dennenbos worden 's zomers hoogwaardige culturele programma's georganiseerd (proza, ballet, muziek, film en cabaret). In het natuurpark kunt u leuke uitstappen te voet of te paard maken. Enkele kilometers verder vindt u Cinque Terre. U heeft veel mogelijkheden om diverse tochten te organiseren. U zult zich niet vervelen! Uw vakantiewoning is geschakeld met de woning van de eigenaar, maar u heeft een eigen buitenruimte. Het vakantiehuis Casa Giada is modern en functioneel ingericht en bevindt zich in een woonwijk van Pietrasanta.

Uw woning

65 m². Woonkamer met zitbank, eethoek en ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, percolator, elektrische oven, koelkast met vriesvak, afwasmachine en wasmachine, tafel met stoelen en toegang naar buiten. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Beide slaapkamers bieden toegang naar buiten. Badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet; 2e badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Patio met tuinmeubilair, privé-tuin.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis CASA CICLAMINO

Italië Toscane PIETRASANTA

Locatie

Het vakantiehuis Casa Ciclamino bevindt zich op 2,5 km van Marina di Pietrasanta, een plaats gekenmerkt door haar natuurlijke schoonheid. Pietrasanta, gelegen tussen het pad Aurelia en de Apuaanse Alpen met hun

bergen van marmer, is een ideale plek voor natuurliefhebbers. In de omgeving van uw vakantiewoning vindt u zee, strand, dennenbossen en bergen. Het uitgestrekte strand strekt zich uit over bijna 5 km; op sommige plaatsen is het tot 200 m breed. De zee bij het strand is ondiep en het strand zelf is zo breed dat iedereen, ook in het hoogseizoen, hier genoeg ruimte kan vinden. Tussen Fiumetto en Forte dei Marmi bevindt zich het park van Versiliana. In dit uitgestrekte en dichte dennenbos worden 's zomers hoogwaardige culturele programma's georganiseerd (proza, ballet, muziek, film en cabaret). In het natuurpark kunt u leuke uitstappen te voet of te paard maken. Enkele kilometers verder vindt u Cinque Terre. U heeft veel mogelijkheden om diverse tochten te organiseren. U zult zich niet vervelen! Uw vakantiewoning is comfortabel en functioneel ingericht en beschikt over een ruime en goed onderhouden tuin met bloemen en palmbomen. De eigenaren wonen in het nabijgelegen huis met een eigen ingang en aparte tuin. Het vakantiehuis Casa Ciclamino bevindt zich in een woonwijk van Pietrasanta en heeft twee etages.

Uw woning

80 m². Woonkamer met fauteuils, zitbank en ktv. Aparte keuken met 4 kookplaten, percolator, elektrische oven, koelkast met vriesvak, afwasmachine, eettafel met stoelen. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche, ligbad, wastafel, bidet en toilet. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2e badkamer met douche, wastafel, bidet en toilet. Overdekt terras, ruime privé-tuin met tafel en stoelen, barbecue, schommel.

Extra's

U kunt gebruik maken van de wasmachine bij de eigenaar. De tuin is omheind en heeft een aparte ingang. Overdekte parkeerplaats.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen