Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Montespertoli

Il Molino Del Ponte

Italië Toscane Montespertoli

Het Hotel Residence Il Molino del Ponte is gelegen in Montespertoli in het Toscaanse landschap, waar u kunt ontspannen in de tuin of het prive-zwembad. Gasten kunnen de dag beginnen met een

ontbijt buitenshuis, omgeven door de prachtige Toscaanse heuvels. Alle appartementen zijn ruim en comfortabel uitgerust met moderne faciliteiten. U kunt gebruik maken van de nabijgelegen tennisbanen en het zwembad. De bus naar Florence stopt direct buiten het dorp en de steden San Gimignano, Siena, Pisa en Lucca zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen