Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)
Plaatsen
MONTAIONE (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MONTAIONE

Vakantiewoningen BORGO SORRIPA

Italië Toscane MONTAIONE

Locatie

Vakantiewoningen Borgo Montaione staan in het centraal gelegen Montaione. Dit plaatsje ligt midden in Toscaans decor centraal tussen de steden Florence, Pisa en Volterra in. Uw vakantiehuis staat 17 km ten zuidwesten

van het toeristische Castelfiorentino en ca. 70 km ten oosten van de Middellandse Zeekust. Het deelgehucht Sorripa wordt omringd door typerend Toscaans landschap, waar wandelen en mountainbiken een waar genot is. Bossen, landerijen en glooiende heuvels met de plaatsen Florence, Siena en Lucca. Voor een verfrissende duik bent u welkom in en om het gemeenschappelijke zwembad bij uw vakantiewoning. Wilt u een dag naar het strand dan kunt u een bezoek brengen aan Livorno. U bewoont een prima ingericht appartement op de eerste etage. De vijf appartementen zijn verdeeld over twee gerenoveerde huizen. Voor een relaxte vakantie met prima mogelijkheden tot dagtochten huurt u vakantiewoningen Borgo Montaione.

Uw woning

Type A, 4 pers., 1e etage, 40 m². Woonkeuken met bank (tevens tweepers. bedbank) en eettafel. Open keuken met 4 kookpitten en Italiaans- en Nederlands koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, bidet, wastafel en toilet. U heeft een privé-terras met meubilair.

Extra's

Het gemeenschappelijke zwembad (10 x 5 m, in 2010 geopend vanaf 24 april tot 9 oktober). Er is ook een gemeenschappelijke barbecue en u kunt fietsen huren voor ? 10 per dag.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen