Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MARINA DI RONCHI

Camping VERSILIA

Italië Toscane MARINA DI RONCHI

Locatie

Camping Versilia vindt u in het plaatsje Marina dei Ronchi. Dit leuke kustdorpje ligt 19 km ten noordwesten van de toeristische badplaats Viareggio. Uw vakantiehuis staat op slechts 150 m van de

levendige boulevard. U kunt leuke dagtochten maken naar bijvoorbeeld de beroemde toren van Pisa of het Amfitheater in Lucca. Met de Alpi Apuane als decor op de achtergrond bewoont u een chalet op dit kleinschalige vakantiepark. U woont hier uniek met het strand van de Middellandse Zee als het ware voor de deur en vele restaurants en terrasjes om de hoek. Kortom, u zult zich hier niet vervelen. Dit kleinschalige vakantieparkje vindt u op een bijzonder rustig plekje. Camping Versilia bestaat uit 24 chalets, waar u er één van bewoond.

Uw woning

25 m². Kleine entree met eethoekje en zitbank. Keukenhoek met 4 kookplaten. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Twee open slaapkamers met beide 1 tweepers. bed. Overdekt terrasje met zitje.

Extra's

Op het schaduwrijke parkje bevinden zich een tafeltennistafel en een gemeenschappelijke barbecue. U beschikt over een privé-parkeerplaats.

Bijzonderheden

Er is geen verwarming aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen