Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Toscane (110)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in ISOLA SANTA

Appartement ISOLA SANTA

Italië Toscane ISOLA SANTA

Locatie

Centraal in de beroemde Apuaanse marmer Alpen, verscholen tussen de groen begroeide hellingen, ligt Isola Santa halverwege het aan de kust gelegen Marina di Massa en het bergstadje Castelnuovo. Voor de liefhebber

van iets aparts is deze locatie uniek. U verblijft in het in 1995 uitgestorven dorp waarvan de huizen deels aan de tand des tijds zijn overgeleverd en deels authentiek zijn gerenoveerd. Tegenwoordig is het een levendig en romantisch dorpje. Isola Santa heeft smalle straatjes met natuurstenen trapjes en ongelijke treden, een kleine gemeenschappelijke pleintje en ligt direct aan een visrijk stuwmeertje. Deze ingrediënten zorgen voor een zeer apart verblijf in een modern ingericht vakantiehuis. In het heldere water van het meer kan gezwommen worden.

Uw woning

Type A, 4 pers., 45 m². B.G.: entree, woonkamer met bank (tevens slaapbank voor 2 personen) met Italiaanse satelliet-ktv, smalle eettafel en open haard. Open keuken met 4 kookplaten en Italiaans koffiezetapparaat. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Uw huis is netjes en compleet ingericht.

Extra's

Het dorpje is autovrij en u parkeert uw auto 200 m van het huis. Uw bagage wordt naar en van uw huis gebracht. Op het dorpspleintje staat een gemeenschappelijke barbecue.

Bijzonderheden

De route naar de zee en het strand (ca. 35 km) gaat dwars door het marmergebergte naar de Versiliakust. Deze lokatie is niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn. Eet u vooral in het lokale specialiteitenrestaurant op ca. 200 m van uw huis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen