Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Rome (8)
Plaatsen
Fiano (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Fiano

Holiday Inn Rome Fiano

Italië Rome Fiano

In deze stad zult u altijd tijd tekort komen! U vindt hier natuurlijk vele overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals het Colosseum en het Forum Romanum. Een bezoek aan Vaticaanstad mag zeker

niet ontbreken, want hier bevindt zich de Sixtijnse kapel van Michelangelo.In de nauwe straatjes van Rome kunt u gezellig winkelen en op één van de vele pleintjes kunt u zich de Italiaanse keuken laten smaken. Dit mooie nieuwe hotel is gelegen aan de rand van Rome op ongeveer 30 kilometer van hartje stad. De beide vliegvelden van Rome liggen op ongeveer 35 kilometer. Een ideaal hotel indien u behalve Rome ook de omgeving wilt verkennen en een comfortabel verblijf wenst.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen