Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Napels (1)
Plaatsen

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Napels

Ramada Naples

Italië Napels Napels

Het Ramada Naples is een hotel met uitgebreide congres- en vergaderfaciliteiten, dat handig gelegen is bij de uitvalswegen van Napels. Ook voor een korte of langere vakantietrip naar deze stad is dit

hotel zeker geschikt. Het hotel is mooi ingericht en beschikt over o.a. een restaurant, parkeergelegenheid (betaald); voor uw ontspanning kunt u terecht in het solarium en jacuzzi. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals internetaansluiting, minibar en airco. Napels is Italië op zijn best: het heerlijke levensritme, de fantastische Italiaanse keuken, historie, een rijk cultureel erfgoed...dat wordt gegarandeerd genieten. Het compacte centrum met tal van palazzi, kloosters, kerken en indrukwekkende musea is goed voor vele uren vertier. Het vlakbij gelegen Pompe‹, Sorrento of de verrassend mooie Amalfi kust zijn andere aanraders.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen