Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Mastino
Geef uw mening

Hotel Mastino

Dit klassieke hotel ligt in het oude centrum van het mooie Verona. Deze stad kent een rijk historisch verleden. U vindt er dan ook tal van prachtige gebouwen die het bekijken waard

zijn. Vooral de Arena waar in de zomer beroemde opera's worden gespeeld is zeer indrukwekkend. Maar ook de San Zeno Maggiore, een middeleeuwse kerk met fraaie bronzen deurpanelen, is één van de highlights van de stad van Romeo en Julia. Passie voor shoppen? In het centrum van Verona komen liefhebbers goed aan hun trekken. En vergeet vooral niet om in een authentieke gelateria van een heerlijke ijscoupe te genieten. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met airconditioning.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Hotel Mastino in Verona, Italië Overig, Italië.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Dit klassieke hotel ligt in het oude centrum van het mooie Verona. Deze stad kent een rijk historisch verleden. U vindt er dan ook tal van prachtige gebouwen die het bekijken waard zijn. Vooral de Arena waar in de zomer beroemde opera's worden gespeeld is zeer indrukwekkend. Maar ook de San Zeno Maggiore, een middeleeuwse kerk met fraaie bronzen deurpanelen, is één van de highlights van de stad van Romeo en Julia. Passie voor shoppen? In het centrum van Verona komen liefhebbers goed aan hun trekken. En vergeet vooral niet om in een authentieke gelateria van een heerlijke ijscoupe te genieten. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met airconditioning.