Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Plaatsen
Verona (2)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Verona

Hotel Mastino

Italië Italië overig Verona

Dit klassieke hotel ligt in het oude centrum van het mooie Verona. Deze stad kent een rijk historisch verleden. U vindt er dan ook tal van prachtige gebouwen die het bekijken waard

zijn. Vooral de Arena waar in de zomer beroemde opera's worden gespeeld is zeer indrukwekkend. Maar ook de San Zeno Maggiore, een middeleeuwse kerk met fraaie bronzen deurpanelen, is één van de highlights van de stad van Romeo en Julia. Passie voor shoppen? In het centrum van Verona komen liefhebbers goed aan hun trekken. En vergeet vooral niet om in een authentieke gelateria van een heerlijke ijscoupe te genieten. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met airconditioning.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Holiday Inn Verona Congress Centre

Italië Italië overig Verona

De op een na grootste stad van de regio Veneto heeft een prachtige oude stadkern met indrukwekkende ruines en bezienswaardigheden. Cultuurliefhebbers kunnen in Verona hun hart ophalen. Daarnaast heeft Verona ook mooie

winkelstraten en zijn er veel restaurants en terrasjes. Het moderne en comfortabele Holiday Inn is gelegen in het kleine plaatsje San Martino Buon Albergo, net buiten Verona op ca 5 km van het centrum en heeft ruime gratis parkeergelegenheid.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen