Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Italië (277)
Regio's
Campanië (5)
Plaatsen
Agropoli (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Agropoli

Baia Di Trentova

Italië Campanië Agropoli

??Baia di Trentova?? is een nieuw door een familie gerunde boerderij. Gelegen op een heuvel, in Agropoli, nabij het Cilento Nationale Park en de bekende baai van Trentova. Deze baai heeft meerdere

malen de Europeesche blauwe vlag gekregen. Ontdek de gastvrijheid, vriendelijkheid en de typische verwelkomende natuur van dit gebied van Italië gedurende het gehele jaar in een van de vijf comfortabele kamers. Het strand ligt op 800 meter, de toeristische haven op 600 meter en het stadscentrum op 900 meter van het hotel. De warme familie sfeer, het kleine aantal kamers, de vrede en rust van het landschap, gecombineerd met de fijne geur van de zee en het platteland maken ??Baia di Trentova?? de ideale locatie om uw vakantie door te brengen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen