Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Hongarije (56)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in SIÓFOK SZÉPLAK

Huis KLÁRA

Hongarije Balatonmeer SIÓFOK SZÉPLAK

Locatie

In het gezellige plaatsje Siófok-Széplak staat huis Klára. Het dorp is één van de vele leuke plaatsjes aan het Balatonmeer. Samen met Budapest is het meer dé toeristische trekpleister van Hongarije. Uw

vakantiewoning staat in een de meest geliefde woonwijk op slechts 300 m van het Balatonmeer. U maakt gemakkelijk een uitstapje naar de Hongaarse hoofdstad Budapest. Voor jongeren is de plaats Siófok (ca. 5 km) een begrip, met zijn tientallen disco?s, cafés en restaurants. Het is tevens een paradijs voor watersporters: zwemmen, zeilen, varen, waterfietsen, ga zo maar door! Dit vrijstaande vakantiehuis staat tussen de bomen, die ?s zomers veel schaduw geven op het terras met hollywoodschommel. Huis Klára heeft een degelijke jaren ?60 inrichting; een echt retro vakantiehuis.

Uw woning

90 m², entree via terras, woonkamer met bankstel en satelliet-ktv. Smalle keuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. Aparte eethoek. Badkamer met bad, toilet en wastafel. Slaapkamer met 2 éénpers. bedden en toegang tot tuin. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 3 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en toilet. Rond uw woning ligt een omheinde tuin met terras aan de voorzijde. Tuinmeubels, parasol en hollywoodschommel.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen