Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Le Relais de Chasse
Geef uw mening

Le Relais De Chasse

Le Relais de Chasse werd in de 16e eeuw gebouwd als jachthuis, maar is omgetoverd in een prachtig hotel. Omringd door een grote tuin en de prachtige natuur van de Bourgogne is

dit een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers, cultuur- en natuurliefhebbers.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Le Relais De Chasse in Chantenay Saint Imbert, Zuid Frankrijk, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
In het stroomgebied van Loire en Allier, tussen Nivernais en Bourbonnais, in het hart van een eeuwenoud dorp, tegenover een Romaanse (11e eeuw) kerk, staat Le Relais de Chasse (16e/18e eeuw). Le Relais de Chasse ligt op slechts een dag rijden van Utrecht (750 km). Gebouwd in de 16e eeuw als jachthuis in opdracht van Princesse de Clèves en uitgebreid in de 18e eeuw, werd het Relais zo'n veertig jaar geleden de moderne tijd in getrokken door het gezin van de plaatselijke apotheker. Het relais bestaat uit een woonhuis van 420 m2, een bijgebouw van 150m2, een bediendenwoning en een 10.000 m2 grote, parkachtige tuin.
Le Relais de Chasse werd in de 16e eeuw gebouwd als jachthuis, maar is omgetoverd in een prachtig hotel. Omringd door een grote tuin en de prachtige natuur van de Bourgogne is dit een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers, cultuur- en natuurliefhebbers.