Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Kyriad Canal Saint Martin
Geef uw mening

Kyriad Canal Saint Martin

Hôtel Kyriad Canal Saint Martin ligt vlakbij Place de la République, Gare de L'Est en Gare du Nord waardoor u in een mum van tijd alle prachtige bezienswaardigheden van Parijs bereikt. Bezoek

bijvoorbeeld het nabijgelegen kleurrijke culturele Centre Pompidou. De 39 ruime kamers van Hôtel Kyriad Canal Saint Martin zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Na een welverdiende nachtrust in de bruisende stad Parijs, schuift u 's ochtends in de ontbijtruimte zo aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de omgeving vindt u tal van eetgelegenheden. Het nabijgelegen winkelcentrum Les Halles, de imposante Sacré Coeur en het bijzondere Centre Pompidou is slechts een greep uit het aanbod van de lichtstad Parijs. Zo vindt u in het Centre Pompidou werken van Matisse, Kadinsky, Miró en Picasso, maar ook een aandeel Pop Art. Een aanrader is om in dit kleurrijke centrum ook een hapje te eten, want vanuit het restaurant heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Ook is het Place des Vosges zeker een bezoekje waard. Dit oudste plein van Parijs staat bekend als een van de mooiste pleinen ter wereld en wordt omringd door 39 gelijk uitziende huizen.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Kyriad Canal Saint Martin in Parijs, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Hotelspecialsonbekend€ 30,00onbekend
  • Beschrijvingen (1)
Hôtel Kyriad Canal Saint Martin ligt vlakbij Place de la République, Gare de L'Est en Gare du Nord waardoor u in een mum van tijd alle prachtige bezienswaardigheden van Parijs bereikt. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen kleurrijke culturele Centre Pompidou. De 39 ruime kamers van Hôtel Kyriad Canal Saint Martin zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon en een badkamer met een bad en/of douche en toilet. Na een welverdiende nachtrust in de bruisende stad Parijs, schuift u 's ochtends in de ontbijtruimte zo aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Het hotel beschikt niet over een eigen restaurant, maar in de omgeving vindt u tal van eetgelegenheden. Het nabijgelegen winkelcentrum Les Halles, de imposante Sacré Coeur en het bijzondere Centre Pompidou is slechts een greep uit het aanbod van de lichtstad Parijs. Zo vindt u in het Centre Pompidou werken van Matisse, Kadinsky, Miró en Picasso, maar ook een aandeel Pop Art. Een aanrader is om in dit kleurrijke centrum ook een hapje te eten, want vanuit het restaurant heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Ook is het Place des Vosges zeker een bezoekje waard. Dit oudste plein van Parijs staat bekend als een van de mooiste pleinen ter wereld en wordt omringd door 39 gelijk uitziende huizen.
 Lees meer bij Hotelspecials