Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Novotel Amboise
Geef uw mening

Novotel Amboise

Novotel Amboise ligt in Amboise in het hart van de Loire vallei in Frankrijk. Het hotel ligt op een heuvel en u heeft daardoor een prachtig uitzicht over Amboise en haar kasteel.

Het is aangenaam om hier tot rust te komen en te genieten van de faciliteiten van het hotel. In de bar Le Troubadour neemt u een drankje of praat u met uw vrienden of familie de dag door. Daarna laat u zich verwennen in het Franse restaurant Côté Jardin en maakt u een keuze uit de à la carte kaart of u bestelt het menu. Hier wordt 's morgens ook het ontbijtbuffet geserveerd. U heeft de beschikking over een zwembad, twee tennisbanen maar ook over een biljart en midgetgolf. Ook de kinderen vermaken zich volop in de speeltuin of bij de tafeltennistafel. Fietsen zijn te huur voor een ritje in de omgeving. De kamers van Novotel Amboise zijn voorzien van telefoon, wekservice, televisie, draadloos internet (tegen betaling), airconditioning, minibar, kluis, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Novotel Amboise is gelegen aan de rand van de stad Amboise aan de noordelijke oever van de rivier de Loire. De grotere plaatsen Tours en Blois liggen vlakbij. Amboise nodigt u uit om heerlijk door de straatjes of langs de kade van de Loire te lopen. Geniet hier van een drankje op een terras om de sfeer van de stad te proeven. Ook zijn er volop winkeltjes en is er altijd wel iets te beleven in het historische centrum. Denk hierbij aan een brocante, een soort rommelmarkt waar u allerlei mooie en antieke spullen koopt. Uiteraard staat deze streek in het midden van Frankrijk bekend om de vele prachtige kastelen die u vast gaat bezoeken. Enkele historische kastelen in de directe omgeving zijn de kastelen van Amboise, Chaumont of Chenonceau. Het is aan u de keuze of u per fiets of per auto deze historische monumenten aandoet. Afstand vanaf Utrecht: 693km.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen aanbiedingen voor Novotel Amboise in Amboise, VendéeLa Loire, Frankrijk.
Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
Novotel Amboise ligt in Amboise in het hart van de Loire vallei in Frankrijk. Het hotel ligt op een heuvel en u heeft daardoor een prachtig uitzicht over Amboise en haar kasteel. Het is aangenaam om hier tot rust te komen en te genieten van de faciliteiten van het hotel. In de bar Le Troubadour neemt u een drankje of praat u met uw vrienden of familie de dag door. Daarna laat u zich verwennen in het Franse restaurant Côté Jardin en maakt u een keuze uit de à la carte kaart of u bestelt het menu. Hier wordt 's morgens ook het ontbijtbuffet geserveerd. U heeft de beschikking over een zwembad, twee tennisbanen maar ook over een biljart en midgetgolf. Ook de kinderen vermaken zich volop in de speeltuin of bij de tafeltennistafel. Fietsen zijn te huur voor een ritje in de omgeving. De kamers van Novotel Amboise zijn voorzien van telefoon, wekservice, televisie, draadloos internet (tegen betaling), airconditioning, minibar, kluis, bureau en een badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Novotel Amboise is gelegen aan de rand van de stad Amboise aan de noordelijke oever van de rivier de Loire. De grotere plaatsen Tours en Blois liggen vlakbij. Amboise nodigt u uit om heerlijk door de straatjes of langs de kade van de Loire te lopen. Geniet hier van een drankje op een terras om de sfeer van de stad te proeven. Ook zijn er volop winkeltjes en is er altijd wel iets te beleven in het historische centrum. Denk hierbij aan een brocante, een soort rommelmarkt waar u allerlei mooie en antieke spullen koopt. Uiteraard staat deze streek in het midden van Frankrijk bekend om de vele prachtige kastelen die u vast gaat bezoeken. Enkele historische kastelen in de directe omgeving zijn de kastelen van Amboise, Chaumont of Chenonceau. Het is aan u de keuze of u per fiets of per auto deze historische monumenten aandoet. Afstand vanaf Utrecht: 693km.