Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Savoie (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Savoie

Hotel Beau Site

Frankrijk Savoie Les Houches

Hotel Beau Site ligt midden in het centrum van het dorpje Les Houches. Het hotel is zeer geschikt voor zowel winter- als zomervakanties. Men laat zijn gasten graag kennis maken met

de cultuur en tradities van de Haute Savoie en bieden daarom de lokale mix van passie, toewijding, kunst, geschiedenis, gebruiken, de keuken en de geuren, de regionale specialiteiten en de tradities van een bergdorpje. Dit hotel kijkt uit op de prachtige bergen (Mont-Blanc) en u wordt hier warm en gastvrij ontvangen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen