Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Novotel Grenoble Nord Voreppe
Geef uw mening

Novotel Grenoble Nord Voreppe

Novotel Grenoble Nord Voreppe is gelegen aan de rand van Grenoble. Het hotel ligt aan de voet van de Alpen en wordt omgeven door een schaduwrijk park. Ontspannen doet u op het

terras bij het buitenzwembad of in de fitnessruimte en het solarium. Voor uw ontbijt, lunch en diner kunt u terecht in het restaurant of de bar. Voor de kinderen is er zowel een buiten- als een binnenspeelplaats aanwezig. De kamers van Novotel Grenoble Nord Voreppe zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet, zitje, bureau, wekservice, airconditioning, broekpers (op aanvraag), minibar en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Vanuit Novotel Grenoble Nord Voreppe zullen wandelliefhebbers zich uitstekend vermaken in de natuurrijke omgeving die de Franse Alpen u te bieden heeft. 's Winters kunt hier eindeloos skiën, snowboarden, langlaufen en rodelen op grote en uitgestrekte pistes. Bij een dagje minder mooi weer bezoekt u het Musée de Grenoble met een uitgebreide, permanente kuntcollectie, het fort La Bastille of de Basilique de Sacré Coeur. In het centrum van Grenoble vindt u zowel warenhuizen als kleine boetieks. Een aanrader is de overdekte markt Les Halles Ste-Claire, waar speciale etenswaren en dranken verkocht worden. Sluit uw dag af met fondue of raclette in een van de plaatselijke restaurants.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Novotel Grenoble Nord Voreppe in Voreppe, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 150,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Novotel Grenoble Nord Voreppe is gelegen aan de rand van Grenoble. Het hotel ligt aan de voet van de Alpen en wordt omgeven door een schaduwrijk park. Ontspannen doet u op het terras bij het buitenzwembad of in de fitnessruimte en het solarium. Voor uw ontbijt, lunch en diner kunt u terecht in het restaurant of de bar. Voor de kinderen is er zowel een buiten- als een binnenspeelplaats aanwezig. De kamers van Novotel Grenoble Nord Voreppe zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet, zitje, bureau, wekservice, airconditioning, broekpers (op aanvraag), minibar en badkamer met bad, douche, föhn en toilet. Vanuit Novotel Grenoble Nord Voreppe zullen wandelliefhebbers zich uitstekend vermaken in de natuurrijke omgeving die de Franse Alpen u te bieden heeft. 's Winters kunt hier eindeloos skiën, snowboarden, langlaufen en rodelen op grote en uitgestrekte pistes. Bij een dagje minder mooi weer bezoekt u het Musée de Grenoble met een uitgebreide, permanente kuntcollectie, het fort La Bastille of de Basilique de Sacré Coeur. In het centrum van Grenoble vindt u zowel warenhuizen als kleine boetieks. Een aanrader is de overdekte markt Les Halles Ste-Claire, waar speciale etenswaren en dranken verkocht worden. Sluit uw dag af met fondue of raclette in een van de plaatselijke restaurants.
 Lees meer bij Weekendjeweg