Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in CARDAILLAC

Vakantiehuis LESPARROT

Frankrijk Quercy & Lot CARDAILLAC

Locatie

Vakantiehuis Lesparrot staat aan de rand van het dorpje Cardaillac, een middeleeuws dorpje dat in de vallei van de Lot ligt, 8 km ten noorden van Figeac. Cardaillac behoort tot het selecte

groepje dorpen met de stempel un des plus beaux villages de France. Cardaillac heeft een fort (en klein museum), een hotel/restaurant en verschillende terrasjes. Het landschap is afwisselend met grotten, rivieren, watervallen, heuvels, bossen en veel karakteristieke dorpjes, een heerlijk gebied om te wandelen. Uw comfortabele vakantiewoning is in 2006 gebouwd en ingericht. U heeft een magnifiek uitzicht vanaf het terras met privé-zwembad. U bevindt zich aan de rand van het dorp, naast een perceel met woning F-46100/5. Voor alle vragen kunt u terecht bij de Engels sprekende hostess. Vanuit het vakantiehuis Lesparrot kunt u lopend naar de bakker.

Uw woning

160 m². Entree, woonkamer met 2 bankenstellen, lange houten eettafel, satelliet-ktv (met NL zenders) en stereo-installatie. Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. 3 Ruime slaapkamers: 1e slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 1 stapelbed en een kinderbed. Badkamer met bad en wastafel; 2e badkamer met douche en wastafel. 2 Aparte toiletten. Aparte ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkasten. Voor uw huis een groot terras met groot elektrisch zonnescherm (8 x 2,5 m), tuinmeubels en barbecue. Bij het zwembad onder veranda nog een grote tafel met 8 stoelen. Ligbedden. Eigen wasmachine en droger.

Extra's

Privé-zwembad (9 x 4,5 m tot 2 m diep).

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis L'OUSTAL NIAU

Frankrijk Quercy & Lot CARDAILLAC

Locatie

Vakantiehuis l?Oustal Niau staat aan de rand van het dorpje Cardaillac, een middeleeuws dorpje dat in de vallei van de Lot ligt, 8 km ten noorden van Figeac. Cardaillac behoort tot het

selecte groepje dorpen met de stempel un des plus beaux villages de France. Cardaillac heeft een fort (en klein museum), een hotel/restaurant en verschillende terrasjes. Het landschap is afwisselend met grotten, rivieren, watervallen, heuvels, bossen en veel karakteristieke dorpjes, een heerlijk gebied om te wandelen. Uw comfortabele vakantiewoning is in 2006 geheel nieuw gebouwd en ingericht. U heeft een magnifiek uitzicht vanaf het terras met privé-zwembad. U bevindt zich aan de rand van het dorp, naast een perceel met woning F-46100/4. Voor alle vragen kunt u terecht bij de Engels sprekende hostess. Vanuit het vakantiehuis l'Oustal Niau kunt u lopend naar de bakker.

Uw woning

110 m². Entree, woonkamer met 2 bankstellen, lange houten eettafel, satelliet-ktv (met NL zenders). Open keuken met 4 kookplaten, oven, afwasmachine, vriezer, magnetron en koffiezetapparaat. 2 Ruime slaapkamers, 1ste slaapkamer met 1 tweepers. bed, 2de slaapkamer met 2 éénpers. bedden. 3e Slaapkamer met 1 éénpers. bed met onderschuifbed. Badkamer met ligbad en wastafel. 2 Aparte toiletten. Aparte ruimte voor wasmachine, droger, voorraadkasten. Voor uw huis een groot terras met groot elektrisch zonnescherm (8 m bij 2,5 m), tuinmeubels barbecue. Bij zwembad (9 x 4,5 m tot 2 m diep) onder veranda nog een grote tafel met 6 stoelen. Bij het zwembad ligbedden. Eigen wasmachine, droger.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen