Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Provence (139)
Plaatsen
AUREILLE (3)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in AUREILLE

Vakantiehuis VIA AURELIA

Frankrijk Provence AUREILLE

Locatie

Vakantiehuis Via Aurelia staat in het mooie karakteristieke plaatsje Aureille. Dit oude Provençaalse dorp ligt mooi in het middelgebergte Les Alpilles. U woont 30 km ten zuiden van Avignon en 12 km

ten zuidoosten van het betoverende Les Baux de Provence. In deze zeer zonnige streek is de Provence erg veelzijdig: naast de Alpilles bevindt u zich net ten noorden van West-Europa's laatste steppe de Crau, het unieke gebied de Camargue en op 17 km van uw vakantiewoning is het met Middellands zeewater gevulde Etang de Berre. U bewoont één van de 3 moderne geschakelde vakantiewoningen op domein Via Aurelia, naast de olijvenboomgaard van de eigenaar. Vakantiehuis Via Aurelia staat net buiten het dorp, langs een klein kanaaltje met stromend irrigatiewater.

Uw woning

65 m². Woonkamer met zithoek rond de ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine. Badkamer met douche en wastafel; 2e ruime badkamer met ligbad, wastafel en toilet. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e, door muur en gordijn gescheiden, slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning deels overdekt privé-terras met tuinmeubels. Rondom uw woning gezamenlijke tuin met grote overdekte ruimte met tafeltennistafel, gezamenlijke barbecue, jeu de boules, en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA SALONENQUE

Frankrijk Provence AUREILLE

Locatie

Dit oude Provençaalse dorp ligt mooi in het middelgebergte Les Alpilles, 30 km ten zuiden van Avignon en 12 ten zuidoosten van het betoverende Les Baux de Provence. In deze zeer zonnige

streek is de Provence erg veelzijdig: naast de Alpilles bevindt u zich net ten noorden van West-Europa's laatste steppe de Crau, het unieke gebied de Camargue en op 17 km van uw woning is het met Middellandse Zee water gevulde Etang de Berre. Net buiten het dorp, langs een klein kanaaltje met stromend irrigatiewater, bewoont u één van de 3 moderne geschakelde vakantiewoningen op domein Via Aurelia, naast de olijvenboomgaard van de eigenaar.

Uw Woning

125 m². Grote woonkamer met gezellige zithoek en groot raam bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine. Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 1e Etage: mezzanine met 2 éénpers. bedden en gescheiden door trap slaapkamer met 1 tweepers. bed.. Voor uw woning deels overdekt privé-terras met tuinmeubels. Rondom uw woning grote gezamenlijke tuin (met F-13930/1 en 2) van 14000 m² tussen de olijfbomen, met grote overdekte ruimte met tafeltennistafel, gezamenlijke barbecue, jeu de boules, en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis LA BERUGUETTE

Frankrijk Provence AUREILLE

Locatie

Dit oude Provençaalse dorp ligt mooi in het middelgebergte Les Alpilles, 30 km ten zuiden van Avignon en 12 km ten zuidoosten van het betoverende Les Baux de Provence. In deze zeer

zonnige streek is de Provence erg veelzijdig: naast de Alpilles bevindt u zich net ten noorden van West-Europa's laatste steppe de Crau, het unieke gebied de Camargue en op 17 km van uw woning is het met Middellandse Zee water gevulde Etang de Berre. Net buiten het dorp, langs een klein kanaaltje met stromend irrigatiewater, bewoont u één van de 3 moderne geschakelde vakantiewoningen op domein Via Aurelia, naast de olijvenboomgaard van de eigenaar.

Uw Woning

57 m². Woonkamer met canapé (tevens 2 pers. slaapbank) bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine en vriesvak. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: mezzanine met 2 éénpers. bedden. Voor uw woning deels overdekt privé-terras met tuinmeubels. Rondom uw woning grote gezamenlijke tuin (met F-13930/1 en 3) van 14000 m² tussen de olijfbomen, met grote overdekte ruimte met tafeltennistafel, gezamenlijke barbecue, jeu de boules, en wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen