Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in VISMES AU VAL

Vakantiehuis MORIVAL

Frankrijk Picardië VISMES AU VAL

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 kilometer ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 kilometer kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Vismes ligt 25 kilometer ten oosten van de badplaatsen Treport en Mers les bains. In het gehucht Morival, buiten Vismes, bewoont u deze ruime, in 2003 gerenoveerde woning met eigen omsloten terrein. U geniet van de alom aanwezige rust en een comfortabele woning.

Uw Woning

110 m². Woonkamer met eethoek en zithoek bij de haard en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. 2 Slaapkamers met elk 1 tweepers. bed. Badkamer met douche en wastafel. 2e Badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Apart toilet. 1e Etage: 3e Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Voor en achter uw woning omsloten binnenplaats en tuin met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen