Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in VervinsThierache

La Tour Du Roy

Frankrijk Picardië VervinsThierache

Dit prachtige 16e eeuwse kasteel ligt tussen Parijs en Brussel vlakbij België, de Ardennen, de Maas, de Marne en de kelders van Reims. In een van de drie torens werd Henri IV

tot koning gekroond. En bovendien hebben de presidenten Charles de Gaulle en François Mitterrand in het hotel overnacht. Een enthousiast team staat te uwer beschikking met kleine attenties om u dag na dag in de watten te leggen. Het restaurant was 25 jaar zelfs opgenomen in de Michelingids.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen