Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in VENDRESSE BEAULNE

Vakantiehuis JACQUELINE

Frankrijk Picardië VENDRESSE BEAULNE

Locatie

U bevindt zich 28 km ten oosten van Soissons en 18 km ten zuiden van Laon in het gebied Aisne. Gelegen tussen Parijs en de Belgische grens, vormt l'Aisne een zeer natuurlijk

en cultuurrijk gebied. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. De bezienswaardige loopgravenlijn Chemin des Dames uit de 1e W.O. bevindt zich op een steenworp afstand van uw dorp. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze gerenoveerde dorpswoning. De woning geniet van een omsloten tuin met veel privacy en vormt een prima uitgangspunt voor diverse dagtrips naar bezienswaardigheden in de omgeving. U bent in de nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs en de Champagnestreek zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen.

Uw Woning

118 m². 5 Buitentreden, woonkamer met eethoek en zithoek met ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met ligbad en wastafel. 1e Etage: 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed en een 4e slaapkamer met 1 éénpers. bed. 2e Badkamer met douche en wastafel en 2e apart toilet. Bij uw woning is een 380 m² omsloten tuin met barbecue, tuinmeubels, 2 ligstoelen en schaduwrijke plekjes.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis DU Village

Frankrijk Picardië VENDRESSE BEAULNE

Locatie

U bevindt zich 28 km ten oosten van Soissons en 18 km ten zuiden van Laon in gebied Aisne. Naast de nabijheid van de lichtstad Parijs en Eurodisney heeft het zuiden van

l'Aisne veel te bieden aan natuur en cultuur. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. De bezienswaardige loopgravenlijn Chemin des Dames uit de 1e W.O. bevindt zich op een steenworp afstand van uw dorp. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u deze gerenoveerde dorpswoning. De woning geniet van een omsloten tuin en vormt een prima uitgangspunt voor het ontdekken van de omgeving. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs en de Champagnestreek zorgen ervoor dat de dagtrips vanaf hier voor de hand liggen.

Uw Woning

97 m². 2 Buitentreden, woonkamer met eethoek en zithoek met ktv en open haard. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron, waterkoker en afwasmachine. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en kinderbed. Badkamer met douche en wastafel. 1e Etage: 2 Slaapkamers met elk 2 éénpers. bedden. 2e Badkamer met douche en wastafel. Bij uw woning 370 m² omsloten tuin met barbecue, tuinmeubels en 2 ligstoelen.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen