Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)
Plaatsen
MIANNAY (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in MIANNAY

Manoir DE MIANNAY

Frankrijk Picardië MIANNAY

Locatie

10 kilomter ten zuidoosten van de baai en Saint Valerie sur Somme, bewoont u een gedeelte van deze 16e eeuwse Manoir De Miannay in het gelijknamige plaatsje Miannay. De Somme is een

zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 km kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Dit prachtige gebouw is in 2002 geheel gerenoveerd tot een hoogwaardige vakantiewoning. Er zijn 3 gedeeltes (F-80870/4, /5 en /6) die tezamen gebruik maken van de speelweide. Manior De Miannay is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een medisch bed op de begane grond.

Uw woning

90 m², woonkamer met eethoek bij de ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Bijkamer met 1 pers. medisch bed en badkamer met douche, toilet en wastafel. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden en eigen badkamer met douche en wastafel. 4e Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 3e Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Voor uw woning beschikt u over een eigen terras en heeft u toegang tot het grote gazon dat rond de Manoir ligt. Tuinmeubels en barbecue. U maakt gebruik van de gezamenlijke wasmachines en droger. Jeu de boules baan, badmintonveld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen