Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)
Plaatsen
JUMEL (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in JUMEL

Vakantiehuis SAINT NICOLAS

Frankrijk Picardië JUMEL

Locatie

De Somme is zeer afwisselend gebied zo'n 100 km ten zuiden van de Belgische grens. De Somme beschikt over 70 kilometer kust waar prachtige krijtrotsen, kiezelstranden en brede zandstranden zich afwisselen. Centraal

ligt de wereldberoemde baai en monding van de Somme, een uniek natuurgebied, waar de grote getijde verschillen zorgen voor een unieke flora en fauna. De kwelders en slikken herbergen jaarlijks honderden soorten trekvogels in het vogelreservaat Marquenterre. Landinwaarts vindt u in de Somme een mooi heuvellandschap waarin bossen, dalen, kastelen en kloosters elkaar afwisselen. Eén van de culturele hoogtepunten is daarbij de enorme kathedraal van Amiens. Verder oostwaarts vindt u de uitgestrekte slagvelden uit de eerste wereldoorlog, een historisch beladen gebied met vele vis, fiets en wandel mogelijkheden. Jumel ligt 14 kilometer ten zuiden van Amiens en is dankzij de nabije A16 een prima uitgangspunt voor de ontdekking van de streek. Buiten het dorp, midden in de vrije natuur en tussen de akkers van de eigenaar, die een grote boerderij beheert, bewoont u deze grote comfortabele woning. Genietend van de rust en ruimte beschikt u over een zeer complete inrichting.

Uw Woning

170 m². Entree, woonkamer met eethoek en zithoek (waaronder 2 tweepers. slaapbanken) bij de haard en ktv. Keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Rolstoeltoegankelijke badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Grote kelder. 1e Etage: 2e slaapkamer met 1 tweepers. bed; 3e slaapkamer met 2 éénpers. bedden, 1 tweepers. slaapbank en nog twee extra éénpers. bedden. 4e slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed en eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. 2e Badkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Rondom uw woning ruime tuin en terras met tuinmeubels en barbecue.

Extra's

U beschikt over uw eigen wasmachine. Volleybalveld. Playstation. Op de boerderij (300m) van de eigenaar vindt u een speelzaal met een tafeltennis, een biljart en flipperkast.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen