Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Picardië (80)
Plaatsen
BEUVARDES (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BEUVARDES

Vakantiehuis D'ARTOIS

Frankrijk Picardië BEUVARDES

Locatie

Met de bewoning van vakantiehuis D'Artois in Beuvardes bevindt u zich tussen Château Thierry (15km) en Reims (45 km) op de grens van het Champagne gebied, de vallei van de Marne en

de groene Aisne. Gelegen tussen Parijs en de Belgische grens, vormt l'Aisne een zeer natuurlijk en cultuurrijk gebied. Zo bevindt u zich bij de vallei van de Marne, bij de diverse visrijke zijstromen en de beroemde route du Champagne door de wereldberoemde wijnvelden. Het nabije Soissons was in de middeleeuwen de koningsstad van het toenmalige Frankenrijk en herbergt nog steeds één van de machtigste kathedralen. In dit veelzijdige wandel- en fietsgebied bewoont u ver van de bewoonde wereld deze vrijstaande woning bij een grote afgelegen boerderij. Uw woning ligt aan een privé-visvijver (karpers) en is uitermate geschikt voor vissers. Naast de visvijver en een tuin maakt u gebruik van de 2500 m² grote binnenplaats van een ongebruikt gedeelte van de boerderij (geen vee). De sympathieke eigenaar woont aan de andere kant van de vijver en heeft een 800 jarige eik, de attractie voor wandelaars, in zijn tuin staan. Aan de rand van de weilanden om uw woning grenst een heerlijk bos met ATB fietspaden en wandelmogelijkheden. De nabijheid van de attractieparken Eurodisney, Parc Asterix en Mer de Sable evenals de goede bereikbaarheid van Parijs en de Champagnestreek zorgen ervoor dat de verdere dagtrips vanaf vakantiehuis D'Artois voor de hand liggen.

Uw woning

95 m². Entree, woonkamer met zithoek bij de ktv en open haard. Eetkamer, keuken met 4 kookplaten, oven, koffiezetapparaat, magnetron en afwasmachine. Apart toilet. 1e Etage: badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet; slaapkamer met 1 tweepers. bed en een kinderbed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden; 3e slaapkamer met 1 tweepers. bed. Garage. Rondom uw woning 400 m² tuin rond de vijver. Voldoende tuinmeubelen en barbecue. Achter uw woning binnenplaats van ongebruikt gedeelte van de boerderij (géén vee). U beschikt over uw eigen wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen