Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Le Grand Hôtel de Normandie
Geef uw mening

Le Grand Hôtel De Normandie

Le Grand Hôtel de Normandie in Parijs zal na een grondige renovatie weer opengaan in februari 2012. Het middelgrote hotel ligt ideaal tussen Place deClichy en Opéra Garnier. In het hotel wordt

een heerlijk ontbijt voor u klaargemaakt, zodat u vol energie op stap kunt gaan. U maakt er tevens gebruik van gratis draadloos internet. De kamers van Le Grand Hôtel de Normandie zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet, kluisje, minibar (tegen betaling), airconditioning, bureau en een badkamer met douche en/of bad, toilet en föhn. Enkele bezienswaardigheden zijn al wandelend te bereiken vanuit Le Grand Hôtel de Normandie. Voorbeelden zijn het bijzondere kerkgebouw La Madeleine, Opéra Garnier en het grote warenhuis La Fayette. Ook is de metro binnen handbereik, het dichtstbijzijnde station is Saint-Lazaire (50m). Hier komen diverse metrolijnen samen waardoor u alle kanten op kunt. Breng een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Musée du Louvre. Als u zoveel mogelijk van Parijs wilt zien en ontdekken dan zult u goede schoenen nodig hebben. Ook een metrokaart voor meerdere dagen kan hierbij handig zijn. Neem ook af en toe de tijd om op uw gemak van een lunch te genieten in een typisch Parijse bistro. U proeft letterlijk de ambiance van deze boeiende stad. Er zijn tevens diverse parken waar u bijvoorbeeld kunt picknicken. Aanraders zijn Jardin du Luxembourg en Jardin des Tuileries. Parijs biedt een compleet toeristisch aanbod: van musea tot winkels en van prachtige monumenten tot een bruisend nachtleven. Kortom, benut uw tijd goed of nog beter: kom nog eens terug. Op Parijs raakt u nooit uitgekeken!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Le Grand Hôtel De Normandie in Parijs, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 378,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Le Grand Hôtel de Normandie in Parijs zal na een grondige renovatie weer opengaan in februari 2012. Het middelgrote hotel ligt ideaal tussen Place deClichy en Opéra Garnier. In het hotel wordt een heerlijk ontbijt voor u klaargemaakt, zodat u vol energie op stap kunt gaan. U maakt er tevens gebruik van gratis draadloos internet. De kamers van Le Grand Hôtel de Normandie zijn voorzien van een telefoon, televisie, gratis draadloos internet, kluisje, minibar (tegen betaling), airconditioning, bureau en een badkamer met douche en/of bad, toilet en föhn. Enkele bezienswaardigheden zijn al wandelend te bereiken vanuit Le Grand Hôtel de Normandie. Voorbeelden zijn het bijzondere kerkgebouw La Madeleine, Opéra Garnier en het grote warenhuis La Fayette. Ook is de metro binnen handbereik, het dichtstbijzijnde station is Saint-Lazaire (50m). Hier komen diverse metrolijnen samen waardoor u alle kanten op kunt. Breng een bezoek aan de beroemde Eiffeltoren, de Arc de Triomphe en het Musée du Louvre. Als u zoveel mogelijk van Parijs wilt zien en ontdekken dan zult u goede schoenen nodig hebben. Ook een metrokaart voor meerdere dagen kan hierbij handig zijn. Neem ook af en toe de tijd om op uw gemak van een lunch te genieten in een typisch Parijse bistro. U proeft letterlijk de ambiance van deze boeiende stad. Er zijn tevens diverse parken waar u bijvoorbeeld kunt picknicken. Aanraders zijn Jardin du Luxembourg en Jardin des Tuileries. Parijs biedt een compleet toeristisch aanbod: van musea tot winkels en van prachtige monumenten tot een bruisend nachtleven. Kortom, benut uw tijd goed of nog beter: kom nog eens terug. Op Parijs raakt u nooit uitgekeken!
 Lees meer bij Weekendjeweg