Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Parijs (200)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Parijs Asnieres Sur Seine

All Seasons Asnieres Centre

Frankrijk Parijs Parijs Asnieres sur Seine

All Seasons Asnieres Centre ligt in het noordwesten van Parijs, in het plaatsje Asnières sur Seine. Rustig en toch ideaal om de bruisende metropool te bezoeken. Laat uw auto staan (in de

betaalde parkeergarage van het hotel) en neem de metro vanaf het vlakbij gelegen metrostation - u bent in een handomdraai in het centrum. All Seasons Asnieres Centre biedt u een lobby, een patio waar bij mooi weer het ontbijt geserveerd wordt en een bar. De onlangs gerenoveerde kamers hebben een badkamer met bad of douche en toilet, internetaansluiting, tv en telefoon. In het gehele hotel is draadloos internet beschikbar. Parijs is uniek. Wie de kosmopolitische sfeer eenmaal heeft geproefd, zal altijd terug willen komen. Bezoekt u de Franse hoofdstad voor het eerst? Tijdens een boottocht op de Seine komt u langs de bekende monumenten als de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Een wandeling door het hart voert u o.a. langs de Opéra (loop er eens binnen en bewonder de imposante trappen), over het Place de la Concorde en door de Jardin des Tuileries, een prachtig park. Of kies voor een cultureel getint uitje en bezoek het Musée du Louvre, het Musée d'Orsay of het Centre Pompidou met haar gevarieerde collectie. Uitegbreid shoppen kunt u in de imposante warenhuizen, luxe kledingwinkels of juwelierszaken. Tip: struin ook eens langs de vermaarde 'bouquinistes'. Deze boekenstalletjes langs de Seine verkopen tweedehandsboeken, schilderijen en oude postkaarten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 75,00

Hotel Wilson

Frankrijk Parijs Parijs Asnieres sur Seine

Hotel Wilson ligt in het noordwesten van Parijs, in het plaatsje Asnières sur Seine. Rustig en toch ideaal om de bruisende metropool te bezoeken. Laat uw auto staan (in de betaalde parkeergarage

van het hotel) en neem de metro vanaf het vlakbij gelegen metrostation - u bent in een handomdraai in het centrum. Hotel Wilson biedt u een lobby, een patio waar bij mooi weer het ontbijt geserveerd wordt en een bar. De onlangs gerenoveerde kamers hebben een badkamer met bad of douche en toilet, internetaansluiting, tv en telefoon. In het gehele hotel is draadloos internet beschikbar. Parijs is uniek. Wie de kosmopolitische sfeer eenmaal heeft geproefd, zal altijd terug willen komen. Bezoekt u de Franse hoofdstad voor het eerst? Tijdens een boottocht op de Seine komt u langs de bekende monumenten als de Eiffeltoren en de Notre-Dame. Een wandeling door het hart voert u o.a. langs de Opéra (loop er eens binnen en bewonder de imposante trappen), over het Place de la Concorde en door de Jardin des Tuileries, een prachtig park. Of kies voor een cultureel getint uitje en bezoek het Musée du Louvre, het Musée d'Orsay of het Centre Pompidou met haar gevarieerde collectie. Uitegbreid shoppen kunt u in de imposante warenhuizen, luxe kledingwinkels of juwelierszaken. Tip: struin ook eens langs de vermaarde 'bouquinistes'. Deze boekenstalletjes langs de Seine verkopen tweedehandsboeken, schilderijen en oude postkaarten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen