Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Adagio Paris Montrouge
Geef uw mening

Adagio Paris Montrouge

Adagio Paris Montrouge is gelegen in de Franse gemeente Montrouge, op slechts 4,5km ten zuiden van Parijs. Het complex met appartementen en studio's ligt gunstig aan de bekende 'Autoroute du Soleil' en

dichtbij een aantal stadsparken. De tweekamerappartementen van Adagio Paris Montrouge zijn voorzien van een slaapkamer met aparte bedden, televisie, telefoon, draadloos internet, airconditioning, zithoek, bureau, wekdienst en een badkamer met bad, föhn en toilet. Tevens zijn er studio's met dezelfde faciliteiten. Deze beschikken niet over een separate slaapkamer. Voor een weekendje Parijs zit u goed in een appartement of studio van Adagio Paris Montrouge. U heeft namelijk het comfort van een eigen vertrek, terwijl u met nog geen 20 autominuten in het bruisende Parijs bent. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. In de stad van de romantiek zult u zich vergapen aan de vele prachtige bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de Notre Dame, de Sacré-Coeur, de Arcde Triomphe en uiteraard de Eiffeltoren. Op de Avenue des Champs-Élysées, ook wel 'de mooiste laan van de wereld' genoemd, gaat u uitgebreid winkelen,drinkt u een heerlijk glaasje wijn en bezoekt u een van bioscopen voor een mooie Franse film. En cultuurliefhebber of niet, een paar uurtjes ronddwalenin het Louvre, dat met trots de Mona Lisa etaleert, is voor ieder mens een kunstzinnig en historisch avontuur.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Adagio Paris Montrouge in Montrouge, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 222,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Adagio Paris Montrouge is gelegen in de Franse gemeente Montrouge, op slechts 4,5km ten zuiden van Parijs. Het complex met appartementen en studio's ligt gunstig aan de bekende 'Autoroute du Soleil' en dichtbij een aantal stadsparken. De tweekamerappartementen van Adagio Paris Montrouge zijn voorzien van een slaapkamer met aparte bedden, televisie, telefoon, draadloos internet, airconditioning, zithoek, bureau, wekdienst en een badkamer met bad, föhn en toilet. Tevens zijn er studio's met dezelfde faciliteiten. Deze beschikken niet over een separate slaapkamer. Voor een weekendje Parijs zit u goed in een appartement of studio van Adagio Paris Montrouge. U heeft namelijk het comfort van een eigen vertrek, terwijl u met nog geen 20 autominuten in het bruisende Parijs bent. Bovendien zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. In de stad van de romantiek zult u zich vergapen aan de vele prachtige bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de Notre Dame, de Sacré-Coeur, de Arcde Triomphe en uiteraard de Eiffeltoren. Op de Avenue des Champs-Élysées, ook wel 'de mooiste laan van de wereld' genoemd, gaat u uitgebreid winkelen,drinkt u een heerlijk glaasje wijn en bezoekt u een van bioscopen voor een mooie Franse film. En cultuurliefhebber of niet, een paar uurtjes ronddwalenin het Louvre, dat met trots de Mona Lisa etaleert, is voor ieder mens een kunstzinnig en historisch avontuur.
 Lees meer bij Weekendjeweg