Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Hotel Explorers  at Disneyland Paris
Geef uw mening

Hotel Explorers At Disneyland Paris

Disneyland® Paris: inclusief toegangskaarten Het speels ingerichte Explorers Hotel at Disneyland Paris ligt op slechts 1km van Disneyland® Paris. De diverse restaurants en bars zijn geheel ingericht in avontuurlijke sferen. Ook

kunt u kiezen voor een duik in het prachtige zwembad Secret Lagoon annex piratenschip. Verder kunnen uw kinderen lekker klimmen en ravotten in de avontuurlijke speelruimte met ladders, glijbanen en schommels.De maritiem, met sprekende kleuren ingerichte kamers van Explorers Hotel at Disneyland Paris zijn voorzien van badkamer met douche, bad en toilet, televisie, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Handig: laat uw auto staan op de ruime parkeergelegenheid van Explorers Hotel at Disneyland Paris en laat u per gratis shuttle naar de betoverende Disneyland® Parken vervoeren. De attracties, parades en de Disney figuren betoveren groot en klein. Voor een 'magisch' uitje zit u hier altijd goed!

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Hotel Explorers At Disneyland Paris in Disney, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 669,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Disneyland® Paris: inclusief toegangskaarten Het speels ingerichte Explorers Hotel at Disneyland Paris ligt op slechts 1km van Disneyland® Paris. De diverse restaurants en bars zijn geheel ingericht in avontuurlijke sferen. Ook kunt u kiezen voor een duik in het prachtige zwembad Secret Lagoon annex piratenschip. Verder kunnen uw kinderen lekker klimmen en ravotten in de avontuurlijke speelruimte met ladders, glijbanen en schommels.De maritiem, met sprekende kleuren ingerichte kamers van Explorers Hotel at Disneyland Paris zijn voorzien van badkamer met douche, bad en toilet, televisie, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. Handig: laat uw auto staan op de ruime parkeergelegenheid van Explorers Hotel at Disneyland Paris en laat u per gratis shuttle naar de betoverende Disneyland® Parken vervoeren. De attracties, parades en de Disney figuren betoveren groot en klein. Voor een 'magisch' uitje zit u hier altijd goed!
 Lees meer bij Weekendjeweg