Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Parijs (200)
Plaatsen
Chatillon (1)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Chatillon

Median Paris Chatillon

Frankrijk Parijs Chatillon

Median Paris Chatillon is een comfortabel hotel in Chatillon, ten zuiden van Parijs. Om bij Median Paris Chatillon te komen neemt u vanaf Boulevard Périphérique de afslag Porte de Châtillon en volgt

u de richting Clamart/Versailles. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Nabij het hotel ligt metrostation Châtillon Montrouge.Het hotel beschikt over een restaurant en een bar. De kamers zijn voorzien van een telefoon, televisie, kluis, minibar, airconditioning en een badkamer met douche en/of bad föhn en toilet.Een bezoek aan het indrukwekkende kasteel van Versailles is vanuit dit hotel heel goed te doen. Dit kasteel is sinds 1792 een nationaal museum. Bezichtig de slaapkamer van Napoleon en geniet van de prachtige architectuur en wandschilderingen in de Spiegelzaal. Vervolgens maakt u een wandeling door de grote tuin met de vele fonteinen, vijvers en beelden. Wereldstad Parijs is vanuit dit hotel ook gemakkelijk te bereiken. Bezoek de Mona Lisa in het Louvre, bezichtig de werken van Picasso in het Musée Picasso en ga met de lift naar het hoogste punt van Parijs op de Eiffeltoren. Ook het nachtleven in deze bruisende stad is zeer de moeite waard. U vindt hier talloze restaurants, barretjes en cafés en voor een mooie cabaretvoorstelling bezoekt u de Moulin Rouge. Of ga naar het beroemde Place du Tertre in de wijk Montmartre. Hier geniet u van de vele kunstenaars en schilders die op dit plein aanwezig zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 125,00