Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Normandië (135)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in Sainte Mere Eglise

Le Sainte M??re

Frankrijk Normandië Sainte mere Eglise

Midden in het pittoreske plaatsje Sainte-M??re-Eglise vindt u het 2-sterrenhotel Le Sainte M??re. De ideale ligging maakt dat het hotel een prima uitvalsbasis is tijdens uw bezoek aan Normandi??.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Le Sainte Mère

Frankrijk Normandië Sainte mere Eglise

Het hotel Le Sainte Mère is gelegen in het romantische plaatsje Sainte Mère Eglise in de Franse provincie Normandië, op bijna 40km ten zuidoosten van Cherbourg op het schiereiland Cotentin. De streek

in noordwest Frankrijk heeft een prachtig landschap met een rijk historisch erfgoed. In het restaurant van het nabij de kust gelegen hotel kunt u genieten van de lokale keuken. Ook is er een bar aanwezig. De kamers van het moderne Le Sainte Mère zijn voorzien van telefoon, televisie, wekservice, draadloos internet, een bureau en een badkamer met bad, douche en toilet. Normandië kent een rijke geschiedenis, waaronder die van de Tweede Wereldoorlog. Tijdens deze oorlog speelde het Franse gebied een belangrijke rol vanwege de landing van de geallieerde troepen op D-Day (6 juni 1944). Tegenwoordig zijn de stranden van D-Day, Utah Beach en Omaha Beach belangrijke toeristische trekpleisters van Normandië. Een andere bezienswaardigheid bevindt zich in Bayeux (58km) waar u het beroemde tapijt van 70 meter bij 0,5 meter groot vindt. Het tapijt, waar een compleet museum omheen is gebouwd, beeldt de geschiedenis van de Slag bij Hastings in 1066 uit. En wat dacht u van een dagtocht naar de eilanden Guernsey en Jersey? Of breng een bezoek aan het boerderijmuseum Manche of het Airborne Museum. En vergeet u niet de producten te proeven waar de provincie zo bekend om staat: de appels, calvados, cider en natuurlijk de Franse kazen als de Pont l'Evêque, de Livarot en uiteraard de Camembert. Kortom: historie, natuur, leuke uitstapjes en culinair genot, u vindt het allemaal in de omgeving van Sainte Mère Eglise.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Weekendjeweg weekendjes weg & weekend hotel arrangementen aanbiedingen v.a. € 168,00