Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Normandië (135)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LA LANDE SAINT LUC

Vakantiehuis SAINT LUC

Frankrijk Normandië LA LANDE SAINT LUC

Locatie

Vakantiehuis Saint Luc in het gehucht La Lande-Saint Luc, even ten zuiden van Gavray. Vanuit Gavray rijdt u 25 km naar het zuidwesten om in de bekende gezellige badplaats Granville, het Monaco

van het noorden, te komen. U zit hier aan de westkust van de Manche, het schiereiland van Normandië. Hier vindt u gezellige badplaatsen zoals Barneville-Carteret, en in het naburige Bretagne kunt u het mooie eilandstadje Mont Saint Michel en het historische Saint Malo bezoeken. Verder zijn het de mooie stranden en prachtige natuur en de invasiestranden Omaha en Utah Beach die de aandacht vragen. Uw gezellig gedecoreerde vakantiewoning is een, uit een ruïne herrezen, oude bakkerij waar de trotse eigenaars eigenhandig vele uren ingestoken hebben om het vanaf niets weer op te bouwen. Schilderijen van de hand van de eigenaresse en de originele broodoven geven het huis een extra waarde. Vanuit de tuin van vakantiehuis Saint Luc heeft u een heerlijk uitzicht over de heuvel en bossen waar u lange wandelingen kunt maken.

Uw woning

70 m². Entree, huiskamer met bank (tevens bedbank), eethoek, ktv en open haard. Halve trap naar beneden naar de keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron en gecombineerde oven/afwasmachine. 1e Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer in de slaapkamer met ligbad en wastafel. Apart toilet. Boven de keuken een kleine mezzanine voor de opslag van de reisbenodigdheden. Ruime tuin met tuinmeubelen, barbecue en een tuinhuis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen