Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Normandië (135)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in LA COLOMBE

Vakantiehuis LA BOULANGERIE

Frankrijk Normandië LA COLOMBE

Locatie

Even buiten het dorpje La Colombe staat vakantiehuis La Boulangerie. U woont 5 km ten noorden van de hoofdstad van de kerkklok, Villedieu-les-Poêles. Dit zuidwestelijke deel van Normandië heet La Manche. Een

groen en bosrijk gebied dat zich uitstrekt van de Mont-Saint-Michel naar Cherbourg en Omaha-Beach. Dagtrips en dagrecreatie liggen voor de hand en zijn goed toegankelijk vanaf uw leuke vakantiewoning. Prachtige stranden wisselen zich af met ruige rotspartijen, idyllische inhammen en haventjes. Invasiestranden als Utah Beach, Omaha Beach evenals diverse herdenkingsmonumenten herinneren aan de recente geschiedenis van deze streek. Achter het grote terrein van de jonge sympathieke eigenaren, bewoont u deze in 2006 geheel gerenoveerde en ingerichte vakantiewoning. Vakantiehuis La Boulangerie vorme een comfortabel uitgangspunt voor de ontdekking van deze veelzijdige streek bekend om zijn schiereilandachtige vorm.

Uw woning

80 m². Woonkamer met gezellige zithoek bij de houtkachel, ktv en cd-speler. Eethoek met barafscheiding naar open keuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, magnetron en oven. 1e Etage: slaapkamer met 1 tweepers. bed; 2e slaapkamer met 2 éénpers. bedden. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Voor uw woning fijn grindterras met picknicktafel, barbecue. Aansluitend half omsloten tuin.

Extra's

Wasmachine.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen