Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
Landen
Frankrijk (2072)
Regio's
Normandië (135)

Over de Weekendjewegatlas

Welkom op Weekendjewegatlas.nl. Door alle Vakantie aanbieders die online hun reizen adverteren, ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. Om het u iets gemakkelijker te maken hebben wij een lijst gemaakt met een gigantisch aanbod van de mooiste weekendjes weg. U kunt bij ons terecht voor Weekendjes weg naar steden zoals London, Parijs, New York, Antwerpen, Brussel, een gezellig weekendje Ardennen of liever in een hotel. Als u het perfecte Weekendjeweg gevonden heeft dan kunt u deze reis rechtstreeks boeken bij de desbetreffende aanbieder.

Atlas toppers in BLAINVILLE SUR MER

Vakantiehuis MANCHA

Frankrijk Normandië BLAINVILLE SUR MER

Locatie

Vakantiehuis Mancha staat in Blainville-Sur-Mer, een dorpje aan de westkust van Normandië, 75 km ten ZW van Cherbourg en 75 km ten NW van Le-Mont-Saint-Michel. De woning staat op 2000 m van

het strand. Op dit punt, met het hoogste eb en vloed verschil van Europa, is het strand bij eb erg breed en leent zich behalve voor wandelen en zonnen ook uitstekend voor het zoeken van verrukkelijke schelpdieren. Blainville-Sur-Mer wordt ook wel de hoofdstad van de oester genoemd. De Engelse Kanaaleilanden Jersey en Guernsey liggen via een veerboot op dagtochtafstand. In het landelijke achterland van Blainville geniet u van de rust en maakt u leuke fiets- en wandeltochten. Historisch gaat in dit gebied de tijd terug tot die van Asterix en Obelix, maar ook een bezoek aan de invasiestranden als bijv. Utah beach en Omaha beach zijn indrukwekkend. Vakantiehuis Mancha is een authentieke woning en staat op hetzelfde terrein als de woning van de eigenaars, een sympathiek echtpaar zonder kinderen dat uw privacy respecteert.

Uw woning

45 m2. Woonkamer met zithoek en ktv. Mezzanine met 1 tweepers.bed. Eetkeuken met 4 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en wasmachine. Slaapkamer met 1 tweepers. bed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Omsloten tuin met voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Vakantiehuis HUTREL

Frankrijk Normandië BLAINVILLE SUR MER

Locatie

Vakantiehuis Hutrel staat in Blainville-Sur-Mer, een dorpje aan de westkust van Normandië, 75 km ten ZW van Cherbourg en 75 km ten NW van Le-Mont-Saint-Michel. De woning staat op 1500 m van

het strand. Op dit punt, met het hoogste eb en vloed verschil van Europa, is het strand bij eb erg breed en leent zich behalve voor wandelen en zonnen ook uitstekend voor het zoeken van verrukkelijke schelpdieren. Blainville-Sur-Mer wordt ook wel de hoofdstad van de oester genoemd. De Engelse Kanaaleilanden Jersey en Guernsey liggen via een veerboot op dagtochtafstand. In het landelijke achterland van Blainville geniet u van de rust en maakt u leuke fiets- en wandeltochten. Historisch gaat in dit gebied de tijd terug tot die van Asterix en Obelix, maar ook een bezoek aan de invasiestranden als bijv. Utah beach en Omaha beach zijn indrukwekkend. Vakantiehuis Hutrel is een verzorgde woning, die rustig gelegen is.

Uw woning

100 m2. Woonkamer met zithoek, eethoek en toegang tot terras. Aparte keuken met 3 kookplaten, koffiezetapparaat, oven, magnetron, afzuigkap en wasmachine. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet. Etage: Slaapkamer met 1 tweepers. bed. 2de Slaapkamer met 1 tweepers. bed en 1 éénpers. bed. Apart toilet. Omsloten tuin met voldoende tuinmeubelen en barbecue.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen