Ma - vr.: 09:00 - 17:00
LiveZilla Live Help
 Mercure Lille Aeroport
Geef uw mening

Mercure Lille Aeroport

Mercure Lille Aeroport ligt op slechts 5 minuten van het vliegveld van de Noordfranse stad Lille. Overigens, de TGV stopt ook in deze stad. Het hotel heeft een fraaie entree en beschikt

over 2 restaurants, een bar en parkeergelegenheid. De kamers zijn comfortabel ingericht en van alle moderne gemakken voorzien zoals een airco, wifi, kabeltv, radio, minibar en een complete badkamer met haardroger, bad/douche en toilet. In 10 autominuten bent in het centrum van Lille. Een stad die u op de snelweg - als u voor een vakantie naar Frankrijk onderweg bent - misschien argeloos passeert, maar dat is niet terecht. Lille is echt een aanrader voor een weekendjeweg en kent een rijke histore. Het oude centrum met smalle straatjes, mooie pleinen en historische gebouwen is een lust voor het oog. Tal van winkeltjes, leuke cafés en restaurants staan garant voor volop shop- en culinair plezier.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Mercure Lille Aeroport in Lesquin, Frankrijk
 AanbiederBeschrijvingPrijs vanafAantal dagen 
Weekendjewegonbekend€ 124,002 dagen
  • Beschrijvingen (1)
Mercure Lille Aeroport ligt op slechts 5 minuten van het vliegveld van de Noordfranse stad Lille. Overigens, de TGV stopt ook in deze stad. Het hotel heeft een fraaie entree en beschikt over 2 restaurants, een bar en parkeergelegenheid. De kamers zijn comfortabel ingericht en van alle moderne gemakken voorzien zoals een airco, wifi, kabeltv, radio, minibar en een complete badkamer met haardroger, bad/douche en toilet. In 10 autominuten bent in het centrum van Lille. Een stad die u op de snelweg - als u voor een vakantie naar Frankrijk onderweg bent - misschien argeloos passeert, maar dat is niet terecht. Lille is echt een aanrader voor een weekendjeweg en kent een rijke histore. Het oude centrum met smalle straatjes, mooie pleinen en historische gebouwen is een lust voor het oog. Tal van winkeltjes, leuke cafés en restaurants staan garant voor volop shop- en culinair plezier.
 Lees meer bij Weekendjeweg